Depinde de lungime. Mi se pare ok atâta timp cât acoperă urechea, dar de la umeri în jos deja mi se par de-a dreptul oribili şi scârboşi.
Cred ca sunt ok, e vorba de preferinta lor, dar sa isi spele parul. Nu e nimic mai scarbos ca tipii aia cu ditai parul si e slinos si nespalat. Daca vrei par lung, ai grija de el.
Pana acum ceva vreme si mie imi placeau baietii "pletosi" cum spunea LupuMaria. Dar dupa ce am inceput sa ma vad cu un tip de la academie, mi-a trecut. Cred ca daca il iubesti, il iubesti oricum.
Sunt ok.Adica nu ma deranjeaza, daca cineva are parul lung sau scurt, importanta e persoana lui.
Am vazut odata pe strada, un baiat cu parul lung si drept, perfect ingrijit.Pentru un moment am crezut ca e fata.Ah, eram invidioasa.
Depinde, daca sunt Emo, aia e frizura lor, dar daca nu snut, nu imi plac.
Sunt frumoşi cei cu părul îngrijit. Mie una îmi plac atât cei cu parul lung, cât şi cei cu părul scurt ( depinde de caz. Unii arată urât cu el scurt).
Depinde si cum arata...mie nu-mi prea plac baietii cu par lung, dar imi plac baietii pletosi, adica cum am in poza de profil. Funda?
Daca iti place de un baiat cu parul lung nu asculta parerile altora! Daca are parul lung nu inseamna ca e altfel ci doar ca asa ii place lui