| daNNusa a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii pesti?batting eyelashes tin sa mentionez ca un baiat din zodia pesti m-a facut ` sa sufar mult straight face sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am observat ( cel putin eu) ca baietii din zodia pesti sunt mai romantici. Dar e pur si simplu o parere de-a mea in care generalizez (desi n-ar trebui) si nu ma ghidez dupa ea. Cam asta vreau sa-ti cer si tie, sa nu te ghidezi in functie de zodii,baiatul te-a facut sa suferi nu pentru ca e pesti. Caracterul lui conteaza foarte mult, iar zodia nu-i da acele trasaturi pe care tind sa le creada unii. Daca te-a facut sa suferi, ai mai multa grija pe viitor. Bafta!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Of, si taicameu e din zodia pesti si acum au ajuns la divort.

| blackrose269 a răspuns:

Din cate am vazut eu sunt gelosi dar depinde de fiecare persoana cum e, nu neaparat de tot ce zice zodiacul.Si eu am citit pe net ca ma potrivesc cu "leii" iar dupa ce am avut 1 prieten in aceasta zodie mi-a parut sincer rau ca m-am increzut in horoscop.Fiecare persoana e diferita, cum am spus.big grin

| alle08 a răspuns:

Nu crede in prostii de alea poti gasi si un baiat in zodia pesti care sa fie de treaba si sa nu te face sa superi straight face! Lucruri al fel de penale sunt si : la fix te iubeste la si un minut te uraste, data de 13 ii cu ghinion. Sunt numai tampenii!

Întrebări similare