Vino in Anglia, gasesti la ori si ce colt, vezi pe drum ce mersuri de gaste au, vopsiti in cap, cu posete, pantaloni stransi, imi vine greata numai cand ii vezi.
Pai odata erau 2 matahale se tineau de mana, am crezut ca lesin nu alta.
Mai odata, de obice vad zilnic in statia de autobuz 2 baieti ( cred ca au sub varsta de 18 ani ) sa-i vezi cum stau si se ling, deci nu se pupa, se saruta naiba stie.
Dupa parerea mea gay/lesbianca/zoofil si toate specimenele astea eu spun ca au o problema cu memoria, nu judeca bine. Nu pot sa-mi explic.
Inteleg comporamentul rockerilor, ca au parul lung ca poarta pe tricouri cranii sau cu trupele lor preferate, sau de exemplu pe tiganii astia bogati, cum poarta lanturi de 2 kg la gat, sau copii astia emo care se machiaza si mai stiu eu ce isi fac... ii inteleg pe toti, fiecare are cate un stil, le place cum se imbraca DAR cand deja esti impreuna cu o persoana de acelasi sex deja e prea de tot, stau astia si se freaca in c*r @_@
Eu iti spun este Oribil, mai bine nu ai vedea ca iti strica astia ziua!
Pai in legatura cu raspunsul lui Russia Power ii dau dreptate pana cand spune de cei care poarta parul lung talange de aur la gat si etc pai frate daca ei isi doresc asta cine le sta in potrvia?
Nimic interesant, pur si simplu oameni cu orientari sexuale diferite. Parerea mea este ca n-ar trebui sa faca parade si alte din astea din moment ce marea parte a populatiei e very closed-minded si nu ii poate intelege. In rest n-am nimica cu ei. Obisnuiam sa-i urasc si sa-i detest, insa mi-am dat seama ca asta se trage probabil din faptul din teama ca poate si eu sunt (si mi-am dovedit ca sunt 100% hetero), si in plus nu este rational sa-i urasti.
Eu am vazut odata in realitate 2 baieti gay si mi s-au parut ok! nu am nimic in potriva lor! pana la urma sunt si ei oamnei tot de Dumnezu au fost facuti doar pentru ca sunt barbati/femei care sunt atrasi de acelasi sex pe care il au asta nu inseamna ca sunt niste monstri
ksm1485 întreabă: