| Alinnutza07 a întrebat:

Ce parere aveti despre blogul meu?:D Ce idei imi dati?: :* fundita pentru raspunsul bun http://midnight-pearl.blogspot.com

Răspuns Câştigător
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Blogul tau este interesant. ca idei de viitor ai putea sa provoci pe altii la dezbateri cu privire la diverse teme pe care decizi la de dezbati. poti sa ii lasi si pe ei sa intervina in subiectul tau si sa incerci sa le oferi ocazia de a-si da cu parerea, asa se vor simti mai activi si nu doar iti vor citi blogul si eventual iti vor lasa un mesaj gen "bravo, dragut"... in rest continua sa iti transcrii gandurile:*

4 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Foarte superrr love struck
mai ales cu faza cu fetele in legatura cu baietii :p
byelove struck

| InLove a răspuns:

E dragut. imi place mutl articolul tau de la inceput, chair ai dreptate! big grin, cred ca voi continua sa il imbunatates, si mno. daca tot e un blog. poate, mai mutl pentru. fete, puen niste articole cu tendinte in moda, poate un articol de genu :'' 5- minute in fata oglindei si esti deja complet schimbata '', sunt o multime de ideii, daca tiau placut acestea, poate te voi mai ajuta!
sper ca te-am ajutat!

| Squmppaaaa a răspuns:

E dragutz.cam putin :( uitel si p al meu:D poate imi dai urmarire
:;)
http://dry17-ultimabarfa.blogspot.com/

| madamadalinuta a răspuns:

E un blog ca;]. dar nu stiu pune si tu acoolo ceva mai atractiv gen :
pune ceva fashon uite: Sunday Fashion este un magazin online gandit pentru toti cei cu fler spre street style. Daca esti adept al stilului urban, colorat si original, in dungi sau patratele, atunci probabil ca vei gasi ceva care sa iti faca cu ochiul.

Hainele aduse sunt alese pentru ca au acel je ne sais quois care le face speciale si pentru care intorci privirea dupa ele pe strada. Fie ca sunt hainele nordicilor de la Ontour, Pa:nu, Ctrl, Red Issue si RVLT(Revolution) sau extravaganta Hey Pilgrim!, fiecare piesa are individualitatea sa. Si sunt alese de cei care nu de mult ne inviorau zilele cu Sunday Outfit.

Hanorac RVLT

La magazin gasesti haine pentru baieti si fete, de la tricouri si bluze, pana la pantaloni si jachete. Periodic lista de oferte se actualizeaza cu produse noi. Asa ca niciodata nu te vei plicitisi sa verifici "vitrina". Hainele sunt misto, pline de desene grafice si multe culori, ceea ce le face usor de accesorizat. Te pun intr-o buna dispozitie cand esti suparat si te poti ascunde in spatele gulerelor inalte cand vrei sa te ascunzi de lume.

Rochie Red Issue

Cu toate ca se da urban, Sunday Fashion are preturi ok. Tricourile pentru fete costa intre 60 si 100 lei, iar tricourile de baieti costa intre 90 si 150 lei. Rochiile la Sunday Fashion au preturi intre 100 si 260 lei, camasile costa 200 lei, iar hanoracele si jachetele atat pentru fete, cat si pentru baieti variaza intre 140 lei si 300 lei. Iar accesoriile de iarna, fulare, manusi si esarfe sunt intre 60 si 100 de lei.

Manusi Pa:nu

Cum este shop online, comenzile se fac pe site foarte usor si produsele comandate se livreaza prin posta sau curier, cu plata la ramburs. Mai multe detalii despre costurile livrarii gasiti aici. Si bonus, Sunday Fashion are pregatit pentru fanii sai o invitatie la Urban Gang, un mod de a-i rasplati pe cei fideli.

Sunday Fashion

Vezi produsele Sunday Fashion puse pe Coolio, site-ul unde lucrurile pe care le ai sau pe care le vrei te definesc. Ai si tu ceva care iti place mult? Pune-l pe Coolio.

© Copyright Metropotam 2006-2011.