teoretic e blogul tau si poti sa scrii orice vrei in el. post-urile sunt interesante desi mie nu mi se par a fi in totalitate scrise de tine. seamana foarte mult cu articole pe care le gasesti pe kudika.ro, eva.ro, atat in privinta temei abordate cat si in privinta structurii. retine: daca ai copiat articole din alte surse (site-uri), este important sa precizezi sursa din care ai luat articolul respectiv deoarece exista o intreaga legislatie privind drepturile de autor. nu e o chestiune juridica cu care sa te joci.
de asemenea, ai grija la scris pentru ca am observat mici greseli gramaticale (in special lipsa cratimei de exemplu in "impacativa" sau "vam zis"). Articolele in care oferi sfaturi (1. 2. 3) sunt bine scrise si corecte, dar observ ca ideile scrise de tine, personal, au mici greseli. Incearca sa le corectezi ca sa ai un blog apreciat. ok?
in rest, blogul e dragut. succes.
Pr crisu
recunosc ca nu toate sunt scrise de mine... dar am vrut sa creez un blog pentru cei care au un viciu. alcool, droguri, suicid, dar majoritatea sunt compuse de mine.si mersi pentru sfat
anonim_4396 întreabă: