Britney a avut o cariera foarte interesanta la inceput. a avut mult succes iar melodiile ei erau cunoscute de o lume intreaga... dar de cand cu scandalurile pe care le. a avut cu sotul ei si divortul eu cred ca a decazut in ochii multora
oriqm e de apreciat faptul ca a svut puterea sa se ridice si s. o ia de la kpat...acum trebuie sa recunosc k are cateva melodii noi destul de dragute
e bine ca are fanii k tine alaturi de ea si in momentele dificile
Am crezut ca e diferita fata de celelalte, are voce foarte buna si avea in fata o cariera stralucitoare dar faima i s-a urcat la cap si a decazut rau de tot... orice ar face, tot nu poate sa stearga trecutul si asta se reflecta in numarul de fani pe care l-a pierdut. Dar cine stie, o fi mai bine de acum inainte
Se descurca... apare in orice top.in germania, usa, europa, romania, chiar si in china...bv ei.si eu o plac
Rapandula.fizic desirat. pitica inghesuita... s-a ridicat pe pile...nici o sansa sa ajunga cineva gen Madonna.
Si mie imi place f mult! ce face cu viata ei nu e pb noastra...are voce. e o artista deosebita si nu pot sa nu mai fiu fan al ei doar pentru ca are o viata personala dezeechilibrata
Uite parerea mea:))) http://amygrindhouse.com/britney-spears-tampon-string-hanging.html
Crede-ma k niciodata nu mi-a placut britney...pana cand si-a revenit! britney se "vinde" orice ar face... daca nu e de apreciat pentru muzica ei, atunci pentru statutul de business women bv ei ca a reusit, nu multe stele se ridica dupa ditamai cazatura
Si mie imi place de ea. Are o voce buna cu toate ca sau dat multe zvonuri urate la adresa ei. Oricum tot la fel de mult imi place de ea.
In vremea cand eram adolescenta eram fan Britney, insa acum nu-mi mai place deloc de ea-din nici un punct de vedere.Am mai crescut si eu, am deschis ochii!
Nu pot sa spun ca sunt fana BRITNEy si nu am fost niciodata dar o admir pentru faptul ca e ambitioasa si ca a avut puterea sa treaca peste toate problemele ei