---> Mi se pare ca Edward este mult mai frumos decat Catalin Botezatul! Asta este parerea mea!
---> Acum fetele doresc mult mai mult si incept sa devina si mai tupeiste, mai ales aia care a fost la o intalnire cu Edward in jacuzzi si dupa`aceea si-a facut un tatuaj cu numele ''Edward''.
----> Mi se pare ca genul asta de fete cauta atentie si sunt disperate!
...Dar imediat o sa inceapa ''Burlacita'' cu Bianca Dragusanu`
---> Sunt foarte curioasa cum o sa fie!
Sper ca te-am ajutat
Nimeni nu se astepta ca una din cele 2 sa nu fie aleasa.Pacat de Anne ca a renuntat atunci la acest show si a plecat... Ea era sigur castigatoarea; nu numai ca castiga acei bani, dar ii castiga si inima lui. Oricum i-a castigat-o si emisiunea chiar s-a terminat frumos. Bravo lor!
Da...mie chiar mi-a placut acest show. asteptam intotdeauna nerabdatoare ziua de joi.tot timpul mi-a placut Ana Maria.si o detestam pe Cezara.era prea falsa, se dadea prea mare, chestii din`astea de Dorobanti.mi-a mai placut si faza cand Anne a luat acea decizie de a parasi show`ul.m`a uimit reactia lui Edward, parea complet distrus.si in urmatoarele episoade se parea ca nici nu prea ii pasa de fete. ceea ce pe mine ma bucura.nah. nici mie nu`mi pasa de ele.si cel si cel mai FRUMOOOS, finalul! a fost senzational, si sincera sa fiu ma asteptam la asta. mi-am dat seama ca o iubeste. mi-a placut si faza cand l-a intrebat Bote "pe cine iubesti".El:"pe Anne".am simtit ceva ciudat in acel moment.[tin s-a spus ca sunt prietena cu Anne si era normal sa vreau sa castige ea, dar nu numai din aceasta cauza. Este o fata f frumoasa, f desteapta, are simtul umorului bine dezvoltat, romantica, deci e femeia perfecta sa zic asa! acum se vor casatori in curand[de abia astept] si luna de miere o vor petrece in Brazilia. f frumos mult mai frumos decat Burlacul 1
a fost dragoste la prima vedere
pa-pa te-am :* si bafta!
Pai.
mi-a placut mult, mereu ma uitam joi, asteptam sa vad cine mai iese
Mereu nu am suportat'o pe Cezara cu fitele ei de 2 bani
Cand a revenit in swoh,am ramas uimita si,intr'un timp,a tot gandeam cum Edward a dat`o afara pe Ana-Maria,cand se evdea cu ochiul liber,ca o iubea
Mi placut foarte mult si de Misu:X O adoram,dar din pacate, nu a fost sa fie cu Edward
Cand o sa fie cu Bianca Dragusanu[nu o supoorrtt], sigur fitoasa asta n'o sa'l alege decat pe cel mai bogat.
E logic daca ea se uita numai la Buzunar
Te'am pupat
Parerea mea este ca a fost frumos.nu ma asteptam la un asa final! nu cred ca ana-maria nu-l iubeste.imi place zambetul tau
nicolll întreabă:
tish întreabă:
alexandru1993 întreabă: