Nu cred. E prea comod si pasiv sa stai la tv. Eu nu ma mai uit la tv de ani buni, dar ce pot spune? Cruciada numai ca termen si imi da un flashback urat. Si faptul ca o promovare trebuie sa se bazeze pe valorile intrinseci ale produsului, nu aratand hidoseniile altora, pe care orice om decent le refuza implicit. Apoi, un filmulet pe youtube nu se poate numi campanie. E realizat cu intentii bune, dar modest, fundalul sonor e un minus. Cine deja se uita la emisiunile alea nu va da atentie, cocalarii care conduc posturi tv stiu ce sa vanda si cui, sau dispar de pe piata. Astia sunt oamenii din jurul nostru, ne alegem prietenii cu grija si ne ferim de aerul imputit de neuroni morti, in masura posibilitatilor. Deci cam toate raspunsurile sunt nu. Si, apropo, ma consider un incult.
Aşa cum spunea cineva la Comments, televizorul n-are nicio vină, eu nu urmăresc emisiunile respective, asta e alegerea mea, fiecare alege în funcţie de nivelul său de instruire...cultura,civilizaţia şi bunul simţ nu pot fi impuse cu târnăcopul.
Nu va avea succes...parerea mea...romanii nu vor lua masuri si daca vor lua aceia vor fi prea putini.
Asta depinde de noi totii si am car fi cazul sa luam atitudine, ca s-a intrecut orice limita a bunului simt
Penaaaa1 întreabă: