| JustMe a întrebat:

Ce parere aveti despre castigatorii de la teen choice awards 2010? Aveti lista castigatorilor aici:http://www.rickey.org/? p=47984
Eu sunt fericita ca Twilight si The Vampire Diaries au luat multe premii, ma bucur ca Taylor Lautner e male hottie, are cel mai frum zambet si a castigat si ca male red carpet fashion icon. Ma enerveaza ca JB a luat 4 premiix(
Oricum, uitati'va peste lista si dati'va cu parerea.

Răspuns Câştigător
| alessutz11 a răspuns:

Ok, sunt total de acord cu tine.winking Plus ca il urasc pe JB. Nu ti se pare ca "JB" a fust furat de la Jonas Brothers? Pe mine chestia asta ma enerveaza cel mai tare la el.

11 răspunsuri:
| JustMe explică:

Alessutz11, acum ca ai adus vorba, chiar pare furat de la jonas brothersthinking
Bella xd si eu am votat Twilightlove struck

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Bai de ce esti atat de indragostita de prostul ala? Si stai putin vorba lui Lola, n-a luat el Fashion Icon, eu stiam ca au luat Jonas Brothers si Slanina Vomezlaughing. Amuzant, nu?

Aaa...pe mine chiar nu ma enerveaza ca JB a luat 4 premii, dar ma bucur ca a fost marele castigator.Ma mai bucur si pentru Katy Perry si pentru Jonas Brothers si pentru altii...

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Aaa scuze, probabil am citit categoria din anul 2009. Oricum n-o sa-mi dau cu parerea despre "marii" castigatori Fashion Icon pentru ca nu-i suport. Cel putin pentru Vommez am o ura infinita pentru ce a spus despre Katy Perry.

Răspuns utilizator avertizat
| alessutz11 a răspuns:

@JustMe si Bella exact! si eu am votat Twilight. big grin

| AntiTeamEdward4Ever a răspuns:

Fetelor nu va mai ofticati atata, oricat de mult ati vrea sa ia fratii Jonas Fashion Icon-ul in anul asta nu l-au mai putut lua.

PS:oricum amandoi castigatorii Faschion Icon 2010 sunt niste fraieri.

| Andreeutza_Dragutza a răspuns:

Scuze, dar nu pot trimite mesaje ca nu mie valid emailul si in privinta mesajului trimis sunt de acord cu tine in totalitate.

| NoHaveCryMeOut a răspuns:

Felicitari RiRi! 4 nominalizari si 1 premiu. E ceva... Sper ca la anul sa iei mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur ca Twilight a luat multe premii love struck
I-am votat si eu.