Ok, sunt total de acord cu tine. Plus ca il urasc pe JB. Nu ti se pare ca "JB" a fust furat de la Jonas Brothers? Pe mine chestia asta ma enerveaza cel mai tare la el.
Alessutz11, acum ca ai adus vorba, chiar pare furat de la jonas brothers
Bella xd si eu am votat Twilight
Bai de ce esti atat de indragostita de prostul ala? Si stai putin vorba lui Lola, n-a luat el Fashion Icon, eu stiam ca au luat Jonas Brothers si Slanina Vomez. Amuzant, nu?
Aaa...pe mine chiar nu ma enerveaza ca JB a luat 4 premii, dar ma bucur ca a fost marele castigator.Ma mai bucur si pentru Katy Perry si pentru Jonas Brothers si pentru altii...
Aaa scuze, probabil am citit categoria din anul 2009. Oricum n-o sa-mi dau cu parerea despre "marii" castigatori Fashion Icon pentru ca nu-i suport. Cel putin pentru Vommez am o ura infinita pentru ce a spus despre Katy Perry.
Fetelor nu va mai ofticati atata, oricat de mult ati vrea sa ia fratii Jonas Fashion Icon-ul in anul asta nu l-au mai putut lua.
PS:oricum amandoi castigatorii Faschion Icon 2010 sunt niste fraieri.
Scuze, dar nu pot trimite mesaje ca nu mie valid emailul si in privinta mesajului trimis sunt de acord cu tine in totalitate.
Felicitari RiRi! 4 nominalizari si 1 premiu. E ceva... Sper ca la anul sa iei mai multe.
AnnaLuftnagle întreabă:
DisneyIsDaTheBest întreabă: