| 3u a întrebat:

Ce parere aveti despre cei ce pun intrebari de genu,, in ce luna v-ati nascut " si da fundita daca sunteti in aceeasi luna

Răspuns Câştigător
| LoveAngel223 a răspuns:

Ori cum nu o parere buna ca doar nu suntem la bingo sau la loto ar trebui sa nu le mai puna deoarece e inervant

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Tocmai de aia exista functia de Raportarewinking
Despre ei ca oameni n-am ce parere sa imi fac, au vazut 2-3 ca primesc multe raspunsuri la intrebare si ce au zis restul hai sa facem si noi la fel sa avem multe raspunsri la intrebari

| JustMe a răspuns:

Nu prea isi au rostul, dar nah sunt puse din plictisealahappy

| AnaisC a răspuns:

Hello:
Pai...Nu stiu parerea mea este ca genul asta de "utilizatori TPU" sunt doar niste persoane plictisite care chiar ca nu au ce sa faca cu viata lor, si se gandesc sa puna si ei niste intrebari, si se cred interesanti, si vor sa devina mai populari, de fapt ei cred ca devin mai populari daca dau acele "fundite" care nu reprezinta absolut nimic in stanga si-n dreapta.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Intrebari puse aiurea s la plictiseala.

| Sapphire a răspuns:

Nu le vad rostul acestor "intrebari".
Mai mult ca sigur persoanele care fac lucrurile astea sunt niste pusti/pustoaice care nu au mai mult de 14 ani si vor si ei sa fie putin in centrul atentiei sau nu stiu... Intreaba persoanele respective de ce fac asta. thinking

| LuS[z] a răspuns:

Sa stii ca nu as vrea sa-i critic...Adica e normal sa fii curios si pana la urma tot o intrebare e. happy

| Aniii a răspuns:

Si eu sunt din aprilie

| ioandreii a răspuns:

Despre ei ca sunt plictisiti la culme si cauta sa socializeze in fel si chip. iar despre tine parerea mea e ca nu ai suficienta rabdare, ca ii judeci, si te crezi mai inteligenta decat ei. dar eu te rog sa te pui in locul lor si ai sa ii intelegi si ai sa te bucuri ca inca nu ai ajuns sa pui astfel de intrebari.

| Georgiii_4994 a răspuns:

Pai nu ma deranjeaza poate sunt curiosi... Aprilie love struck
tu in ce luna te-ai nascut? big grin

| amage a răspuns:

Se plictisesc...si pun intrebari ciudate.chiar stupide. dar eu tot intru in jocbig grin