Buna!
Daca fata/baiatul este de treaba, pentru mine nu conteaza daca este de la tara sau nu. Am de exemplu o colega in clasa e venita dintr-un sat in care stau mai multi tiganii. Personal, n-o suport, dar nu pentru ca e de la tara, pur si simplu ma enerveaza comportamenul si caracterul ei.
O zi buna!
Bună.
Sunt și ele tot oameni, și nu o dată au dovedit că sunt mai educate decât cele cu fițe de la oraș.
Pa, pa.
Buna! Sincer eu nu fac diferenta. Daca stau sa ma gandesc cei de la oras sunt mult mai necivilizati decat cei de la tara.
Ce vrei sa insinuezi?
Sa stii ca sunt oameni sau "tarani" cum spun "orasenii"
Si sa stii ca unii traiesc mult mai bine decat cei de la oras :-p
Daca tu te referi la comportament...asa au fost invatati de parintii lor care sunt alcoolici sau le este lene sa munceasca la fel ca toti ceilalti :-p
Nu prea inteleg la ce te referi
Fetele de la tara...pot spune ca si eu sunt "de la tara" avand in vedere ca imi petrec majoritatea timpului prin sate [chiar foarte dragute xD] si am si o multime de prietene acolo, unele dintre ele sunt chiar foarte inteligente, daca te referi la intelect; se imbraca foarte bine; sunt de treaba ~in concluzie nu sunt foarte diferite de fetele "de oras" poate doar mai sanatoase la plamani [aerul e mult mai curat decat intr-un oras aglomerat ]
anonim_4396 întreabă: