| dragutza a întrebat:

Ce parere aveti despre ceilalti utilizatori TPU? adica ce ati realizat(ati aflat) despre ei din intrebarile lor si raspunsurile lor? deci?

Răspuns Câştigător
| M.madallina a răspuns:

Eu cred ca multa lume de pe tpu.ro este draguta

6 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Eu deocamdata il cunost cat de cat pe acel baiat luchass. Am observat in timp ce ma uitam la ce intrebari au pus unii ca el se pricepe mult in domeniul tehnologiei. L-am mai observat si pe acel baiat Gabistelistu, ca atunci cand vrei sa cauti ceva pe internet, el de obicei iti spune exact ce vrei sa cauti la intrebare. Cam atat am aflat din intamplare, nu prea stau sa-i studiez pe vizitatorii TPU, oricum sunt un utilizator destul de nou aparut.

| Gregory a răspuns:

Salutare! Părerile sunt împărţite. Pe cei care am ajuns să îi cunosc mai bine, pot afirma că sunt nişte oameni cu care ai ce conversa, şi implicit de la care ai ce învăţa. Şi am şi câteva exemple: Bacemi, Bishop, DanielBV., TigergeridAlan, BUBU-LINA, Loredana8, Luciana, Tzupica, Monyk16, Mariobros, Dan, SweetCandy, Cami, Mr.Nick, Legiuitoarea, etc. Este o opinie strict personală. Asta nu înseamnă că ceilalţi utilizatori nu dau răspusuri potrivite...
La cât mai multă activitate benefică tuturor! happy

| Kandy a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic...sunt de ceva timp pe-aici dar nu cunosc prea bine pe nimeni sad pot sa spun despre tine ca esti o fata sensibila, care vrea ca tuturor sa le fie bine, prietenoasa siii draguta kiss! Cunosc destul de bine doar 2 utilizatori: night_crawler si kidu love struck (am vorbit pe mess) si cam atat happy pup kiss

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Pai, toti sunt saritori sa dea raspunsuri cat mai bune. Cei drept, unii doar pentru funditse.winking Da` e de apreciat ca se straduiesc.winking
Dar despre me ce parere ai?

| dana39668 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun. Uni sunt rautaciosi, alti buni. Dar de ce intrebi?

| Roxana x a răspuns:

Inainte sa'mi fac acest cont pe TPU am citit diverse raspunsuri pe care le'am cautat pe google si, spre surprinderea mea, am gasit raspunsuri chiar folositoare. E drept, unii raspund la intrebari pentru a ajunge experti sau nu stiu ce.per ansamblu imi place ca utilizatorii TPU sunt saritori.Bafta!happy