| Aleksutzu a întrebat:

Ce parere aveti despre copii rapiti? Adica nu stiu cum sa ma exprim dar copii aia care sunt rapiti si sunt pusi la cersit sau ii omoara sa le vand organele la bogatani sad Spuneti-va parerea happy dau funda la cea mai buna parere ( Scuze categoria nu am stiut unde sa pun intrebarea ) :d

3 răspunsuri:
| No a răspuns:

Acei oameni care fac asa ceva cu copiii nu au sentimente si nici nu sunt oameni! Sunt niste fiinte diabolice care traiesc in intuneric :S straight face

| MissL a răspuns:

Mi se pare cel mai masochist, sadic, trist, alarmant si ngrijorator lucru care se poate intampla, si cine face asa ceva e ori bolnav psihic ori nu are suflet. straight face

| HoM3r a răspuns:

Mda si eu am auzit de ambulanta neagra...:-s mai intai in ferentari cu un pusti de 12 ani care a fost rapit, 3 4 zile nu a fost acasa, a fost dat disparut dupa 3, 4 zile rapitorii lau lasat in scara de bloc unde statea.parintii lau gasit si au observat o pata rosie pe umar, lau dus la doctor si acolo au constatat ca ii lipseste un rinichi :-s si al fel si in giulesti (unde stau eu ) am auzit de 3 cazuri pana acum de rapire :-s