| crazyinlove a întrebat:

Ce parere aveti despre copiii din ziua de azi? Ma refer la cei nascuti incepand cu anul 2000. Eu nici nu am cuvinte sunt absoluti ...Ma rog

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Copiii născuţi în acea perioară, sunt uimitor de necivilizaţi. Au atâta prostie în ei, încât mă uimeşte doar tot odată mă şi sperie. Se cred mari deştepţi, iar dacă le spui ceva comentează la tine. Nu ştiu, dar copiii ăştia au luat-o complet razna. Habar nu am cum va arăta viitorul nostru cu ei.

5 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Mda nu imi vine sa cred nici mie cand ii vad cu atatea fite pe ei atatea aere nu mai inteleg nimic din ei oricum nu e total vina lor

| Crucified a răspuns:

De ce tocmai 2000 ci nu şi 1999-1998?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Intreaba una care vrea sa taie mustatile la iepuri laughing tu pune mana si slabaeste ca omul moare de drum lung si prostul de grija altuia

| LostInTheDarkness a răspuns:

Sincer ma uimesc pe zi ce trece tupeul si nesimtirea pe care o au acesti muscosi dar nu e vina lor e a parintilor inconstienti straight face

| Dyp17dyp a răspuns:

Nu va contrazic, nu am inteles daca va referiti la partea buna sau rea, insa nu cred ca exista o diferenta majoara intre ei si mine care m-am nascut cu 5 ani inainte de 2000. Consider ca o disciplina adecvata si seriozitatea parintilor duce la copii cu bun simt si bine-educati. Timpurile nu ne schimba pe noi, noi ne schimbam. Nu uitati totodata ca odata cu modernizarea lumii in domeniul informatiilor care circula cu o viteza incredibila, este nevoie ca noi, ori dumneavoastra daca va confruntati cu vreo situatie dificila sa va "modernizati" felul de a gandi in asa fel incat gandirea dumneavoastra sa fie la fel de folositoare in acest secol in care ne aflam ca si gandirea parintilor dumneavoastra in secolul trecut. Fiecare generatie are nevoie de gandirea ei nu de gandirea parintilor ei. Aceasta este parerea unui adolescent de 17 ani care stie ce vrea in viata si nu se lasa pacalit de valurile timpurilor noastre.