| GeorgianaDragus a întrebat:

Ce parere aveti despre cuplurile care fac sex inainte de casatorie? Si daca se despart, baietii se mai uita la ea daca nu mai e virgina?
Credeti ca idea sexului in noaptea nuntii e invechita? Eu stau in sat si idea asta e sfanta aici... daca pr meu imi va cere mai tarziu? Eu nu vreau

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Ideea e simpla: Nu vrei, nu faci.
Daca te iubeste, intelege asta, daca nu, e un bou care cauta sex, ca multi altii.
Atata timp cat tu nu vrei s-o faci, el n-are ce face, sex-ul este o chestie de 2 persoane, nu de 1 singura, aia se numeste altfel.
Dar daca tu nu vrei, el trebuie sa-ti respecte dorinta.
Sexul este o dorinta, nu o nevoie.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In lumea asta gasesti oameni care au scarba de fete pentru ca au facut sex inainte de casatorie, sau au avut multi parteneri inainte sa-l gaseasca pe el. In cel mai rau caz ramai singura daca gandesti asa dar e un lucru bun ceea ce faci nu e de criticat.

| jrockfreak a răspuns:

Poate pare invechit, dar si eu, care stau la oras, as vrea sa pastrez "traditia" asta. Mie mi se pare mai romantic asa.winking In plus, o gramada de probleme apar de pe urma sexului, de toate felurile, ba ca va inselati, ba apar boli, ba nu stiu ce. Si oricum, daca faci sex cu cineva, pe urma te casatoresti, in noaptea nuntii si restul zilelor ce mai faci? laughing Ca si cum ai desface mai devreme cadoul de Craciun. straight face

| Anonimul8297 a răspuns:

Cel mai frumos e atunci cand fata are un singur barbat in viata, adica sa faca dragoste doar cu unul singur. Si acela nu trebuie neaparat, din punctul meu de vedere, sa fie sotul tau, dar sa stii ca te vei casatorii, de ex, peste 1 an sau 2, atunci merita sa fi al lui.

| Mayar a răspuns:

Deci mi se pare o tampenie!
Daca nu faci sex cu el inainte de casatorie te lasa balta ca nu poate sa se abtina, daca faci, te lasa ca nah, s-a plictisit de tine.
Deci eu sunt de parere ca ar trebui facut ceva cu baietii astia care isi pun instinctul in slujba ratiunii. Sunt animale de nu pot rezista fara sex?!?!?! Manca-i-ar Raiul!