Nu am astfel de prieteni si nici nu voi avea, nu am o parere buna, iar acesti copii se numesc copii fara viitor.
Depinde cum este înţeles.
Eu îl interpreteaz ca fiind în primul rând un protest al tinerei generaţii împotriva tradiţionalismului şi conservatorismului obtuz.
Faptul că unii ajung la sinucideri, îl consider un teribilism excesiv.
Dar în mare parte concepţiile acestui curent şi eu le susţin, deşi am peste 40 de ani.
''Tokio Hotel'' se află printre formaţiile mele favorite.
Nu ma deranjeaza. dar se mai intampla sa confund tipele cu tipii. not niiice wawaweewa
Hmm...sunt care se imbraca misto.
Da am un amic fost coleg de liceu, cu freza si toate alea, dar fara ganduri sinucigase:p
Dupa parerea mea, cred ca la mai multi la place stilul decat idea de a fi necajit tot timpul...
Imi place stilul de freza, da asa in restul nu prea
si da, am 2 prieteni emo, care sunt iubiti(fata si baiat bineinteles)
Nu ma deranjeaza persoanle emo si nici nu am cine stie ce parere despre ei, fiecare are propriu stil.
Si prieteni nu am, dar nu m-ar deranja sa am doar is si ei oamenii
@ana-maria94 u esti cumva un copil din ala cocalar? Ascultatoare de muzica infecta
Am o prietena emo. N-ai zice ca e emo daca e sa luam in considerare aspectul fizic. Dar e de ajuns sa te uiti in ochii, sa vezi privirea pierduta in gol si multitudinea de cuvinte care ii descriu lumea ei interioara. E o persoana extrem de intresanta, inteligenta, un pic prea sensibila poate insa departata de realitate.Mereu am avut impresia ca imi povesteste intamplari care nu au loc in realitate ci in lumea ei.Tocmai asta ma si intriga la ea, viziunea ei originala asupra lumii si desenele pe care le face avand ca tema distrugerea lumii
Emo astia ma oripileaza, ei ca oameni dar si ideile lor, nu am prieteni emo dar daca as avea i-as lua la misto non-stop si le-as spune "Trezeste-te ba ca ai o viata de trait nu te mai gandi cum sa iti tai vena, gandeste-te cum sa iti faci o viata mai usoara."
Eu cred ca este doar o problema a adolescentei.Nu am o parere buna insa nici nu pot afirma cu atata siguranta, asa cum o face Ana-Maria, ca sunt copii fara viitor.Cred ca odata cu trecerea timpului vor depasi aceasta etapa, daca nu toti, cel putin majoritatea.
Imi place cum se imbraca dar nu cum se poarta! nu am prieteni in genu' fiindca nu am intalnit pers emo!
Ana-Maria94 cred ca noi am primit stupid de la niste EMO, vad ca cei care i-au vorbit de bine pe emo nu au primit stupid...
Da sunt de acord cu voi!
eu ma imbrac in genul lor si imi fac parul insa nu as putea fi niciodata ca ei
pentru ca eu iubesc viata si imi place sa ma distrez sunt tot timpul vesela etc.
am si prieteni emo dar tot la fel se imbraca asa doar
parerea mea e ca la noi in tara nu exista emo adevarati
sunt doar persoane frustrate care se taie sa fie si ei "in trend"
oricum fiecare cu viata lui!
insa nu trebuie criticati
nu sunt de acord cu automutilarea dar poate au motivele lor
@gabryel, ultima fraza e chiar inteligenta, intr-adevar ti s-a dat "stupid" pe nedrept insa poate ai o mica greseala in ceea ce priveste inversunarea cu care ti-ai formulat frazele.Nici eu nu mi-am exprimat o parere pozitiva fata de acesti "emo" insa nu am primit stupid.
Liviuanonim întreabă: