Eu sunt emo si care e faza? sunt si eu tot om ca si voi. Dar nu inteleg de ce este privit un emo kid in halu asta. Ok, emo isi taie venele, se sinucide etc.Nu este neaparat adevarat. Copiii emo prind gustul suferintei fiind refuzati de mici copii si de toti. Recunosc, intr-un timp m`am taiat de vreo 2 ori si ma bate gandul la sinucidere dar nu sunt mai prejos cat sa ajung sa fac asta. Un emo adevarat are foarte multe probleme, sufera enorm, trece prin depresii... multe altele si fiecare dintre noi aveam, am avut, vom avea un moment in care ne putem numi emo, orice om cu suflet! Dar ce pot intelege toti cocalarii?! Pt unii emo a devenit o moda... stii hai sa ne facem emo ca e la moda. Din cauza asta multti emo adevarati se condisera a fi doar niste ratati, lipsa de ocupati, cocalari si sunt tratati exact asa cum nu merita caci nu pot fi acceptati nici ca emo dar nici ca un om " normal " sa zic asa.Inainte sa puneti o eticheta ar trebui sa va ganditi. Toti suntem oameni si emo este un personaj pe care daca nu il cunoasteti nu stiti prin ce trece nu aveti cum sa il intelegeti. Sincer mie nu imi pasa de parerea lor si chiar daca sunt emo, sunt genul de om ce lupta pana la capat iar daca as muri din mana mea ar fi ca si cum as renunta la lupta vietii mele. Daca stai sa te gandesti bine emo ar putea fi mult mai bun ca un manelist, ca un oricare " smecher ". Este incercat de viata, stie ce inseamna suferinta si nu cred ca ar vrea sa provoace asta altcuiva. Si stilu emo, aspectu lor, nostru, nu este pentru a atrage atentia ci este ceva ce vine din suflet. Ne exprimam intr-un mod oarecare ciudat, suntem diferiti fata de ceilalti. Dar jumatate din probleme pentru care ajungem in impasul asta este si din vina lor, a oamenilor. Din tot tineti minte atat: " nu judecati o carte de pe coperta " fiindca s`ar putea sa va inselati rau
Nu ii dezagreez pe cei ce adopta un astfel de stil, atata timp cat reflecta respect si bun simt e totul in regula.
Nu am prieteni emo, dar am avut tangente cu astfel de persoane, ciudati, dar placuti (vorbesc din experienta mea, e probabil ca altii sa fie opusi spuselor mele.)
Nu sunt emo.
Nu am prieteni emo si nici nu sunt emo
eu cred ca e "spiritul de turma" adica daca e unu emo se fac toti emo ca e "cool"... dar n-am nimic cu ei
Nu sunt emo dar am cativa prieteni care sunt. Si nu, nu au probleme in societate. sunt sociabili, glumeti si foarte prietenosi
1.Pt. mine curentul emo nu este ceva rau.
2.Nu am prieteni emo desi mi-as dori .
3.Inainte nu credeam ca sunt, dar mi s-a spus de multe ori si incep sa accept asta.
4. Da... am probleme. Multe sunt legate de felul in care arat. Oamenii ce trec pe strada se uita urat la mine, iar cei cunoscuti imi zic sa ma tund, sa nu mai mai imbrac in negru, sa nu ma mai machiez... De putine ori am auzit sa mi se spuna ca viata e frumoasa si ca nu trebuie sa fiu asa trista sau sa nu mai ascult muzica care ma face trista. Am concluzionat ca lumea pune mai mult pret pe cum arati, ceea ce nu e corect. Nu ai cum sa stii ce se ascunde sub infatisarea mea. Unii prieteni(pe care eu ii consider falsi) imi spun ca eram cea mai de treaba fata pe care o cunosteau, dar eu inca sunt asa, caracterul nu l-am schimbat cu nimic si nu numai eu cred asta.
Ma rog... eu nu am nimic cu nimeni, dar daca cineva vrea sa-mi fie prieten trebuie sa ma accepte asa cum sunt.
Asta e parerea mea.
Nu am nimic impotriva lor, ci a modului de prezentare ca sa spun asa. Cred ca in toti dintre noi, exista un mic emo, dar nu trebuie sa ne "strigam" fatis emotivitatea sa aratam, mama ce sensibili suntem. Cred ca, cu totii am plans cand ascultam o oarecare melodie sau cand vezi un puiut de cativa ani pe moarte sau atunci cand ne napadesc problemele. Deci cu totii avem sensibilitati, dar asta nu ne impiedica sa traim in anumite limite de bun simt, spun eu.
Deci nu am nimic cu ei pentru ca toti (cei normali) suntem putin emo dar nu inteleg de ce trebuie sa gasim si un ambalaj pentru asta. Pot fi emo si imbracata in roz, cu fusta lunga sau scurta, as intelege daca ar fi vorba de "ma imbrac cum ma simt" ci nu "ma imbrac cum au hotarat altii" ca sa fii emo.
Daca esti emo nu inseamna ca esti ciudat sau mai stiu eu ce zic alte persoane despre acest curent.
Din punctul meu de vedere curentul emo e foarte interseant, am vb si mai vb cu persoane care sunt emo si sunt foarte interseante mai ales cum privesc ei viata si cum o traiesc.
Nu e nimica rau in a fi emo sunt foarte de treaba daca ii intelegi
Sunt niste ciudati Mereu cand sunt cu gasca si trecem pe langa emo bagam manele sau incepe vreunu sa cante
EMO=Eu Ma Omor, eu ii vad dezechilibrati psihic, fara viitor, labili, drogati, adica lasa-i in lumea lor si nu fi nici macar curios sa-i intelegi.
Am multi prieteni emo. o parte mi i-am facut pe hi5.
sunt de acord cu acest curent "emo"
si eu sunt dar mai mult scene.
SexyChick întreabă: