Ha..ha..ha. normal, taxa de inscriere etse de 96 de lei, dar au uitat sa mentioneze cat te costa cursurile si examenele, asta este smecheria lor, s ate prinda ca te-ai inscris, ca dupa aiai faci tu bani si aduci de acasa.
Nimic nu-i pe gratis.
Nici nu m-ar mira sa aflu ca tu nu te-ai inscris niciunde, dar ei te-au selectat de unde? de la scoala, de la gradinita, cum s-a ajuns la tine?
Selectia asta etse cum a fost ani de zile cele cu "ati fost selectat si ati castigat o excursie in strainatate!"
Normal excrusia este de 3000 de euro, dar dvs daca veniti aiz si va inscrieti la noi, va costa doar 300 euro.
Fraierul de roman, fuge iute,, imprumuta 300 de euro si se inscrie, ca o excursie de 3000 platita doar 300 este chilipir.
Ideea este ca, dupa inscriere i se spune ca terbuei sa-si plateasca transportul si cazarea si una peste alta, ajunge sa amai aduca inca 3000 de euro de acasa, ca acum era inscris si conform cntractului semnat la inscriere, se obliga sa plateasca tot. Ai spune ca nimeni nu poate cadea in asemenea plase, dar uite ca au fost mii de romani. Ideea este ca, acum au schimbat datele sarlataniei, nu mai fac excursii, fac cursuri, ca romanul nu s eprinde si tot cade in plasa.
Eram interesata prin iarna, mi-am descarcat cateva demo-uri si am primit tot felul de informatii prin email.
Din ce vad, nu as risca
Deci nici macar nu te-ai inscris undeva....atunci cum naiba te-au selectat?
Asta a fost una usoara, ca iti poti da singuar seama ca, odata ce nu ai facut aplicatie tu, cum de au stiu ei sa te selecteze?
Ba da, m-am inscris
Hai sa-ti zic un banc :
vine bill gates in vizita la dumnezeu si merge in rai, stateau aia pe un norisor mai cantau la harpa mai cugetau - plictiseala de moarte, se duce si in iad : muzica, bautura, distractie, fetizte, iarba.
si-i zice lui sf Petru : sefu ' cand mor si ajung in triaj sa ma dai te rog la iad.
Crapa bill si sf petru isi tine promisiunea si-l trimite la dracarie,
sa vezi tipete, schingiuiala, draci cu furci, carbuni incinshi si tot tacamul, se uita bill gate, se cruceste :
---ce-i asta sefu'? ca tura trecuta cand fusei.
--- atunci a fost de demo!
Dupa modul de abordare("ati fost selectati") aduce a sharlatanie.
de ce te-ar suna / selecta etc
uite cu 50 de roni o carte ca rete invata cum sa nu fi victima unor astfel de scenarii:
psihologia persuasiunii - Robert Cildini. nu stiu ce o sa inveti tu la eurocor, dar din cartea asta ai sa inveti repede cum suntem manipulati si invartiti pe deshte cu tot soiul de smecherii gen selectat (metoda unicitatii, reducerea batatoare la ochi, faptul ca ei te-au sunat si nu tu, deci interesul e al lor, etc)
p.s. cartea e posibil sa o gasesti de descarcat pe net, asa incat "pregatirea"ta in ceea ce priveste manipularea si inselarea sa coste fix 0 lei
p.s
tragerea la sorti nu e o "selectie " -care presupune un criteriu- ci doar hazard
Eu am avut cateva cursuri de germana de la eurocor, si iti spun cu incredere sa nu faci aceasta prostie. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu
AvalohAlyn întreabă: