După ce spargi gheața de câteva ori și vezi că ceilalți tot nu ies din zona lor de comfort începi să te plictisești și tu. Tuturor le e prea frică de ce vor crede ceilalți *rolls eyes*
Eu cel putin nu sunt de acord deoarece fiecare persoana este in felul ei si isi alege stilul de viata sau stilul personal dupa cum doreste! fiind vorba de aceste exprimari ma gandesc intr-un gel ca totusi iti pot aduce si benefici dar nu prea multe, cum ar fi intr-o situatie penibila sau asa sau cum e vorba aia:Toti pentru unu si unu pentru toti! sincer nici nu ar fi corect sa te afli de exemplu in cadrul familiei si mama care are 4 copii sa le spuna STERGETI prafu'! si daca 3 fac si 1 sta, normak ca atunci cei 3 o sa zicca ca: ce naiba numa noi sunte aia prosti si uite cum sta celalalt sau asa ceva! sau se poate intampla si invers...depinde de influenta grupului in care te afli! fundita pls?
Nu.Eu nu ma las condusa de ceilalti.Trebuie sa faci ce simti.Chiar daca des ...bine...foarte des mi se reproseaza ca'tu de ce nu esti de acord?','tu de ce faci asa? etc., eu fac si zic ce vreau.
Maree1 întreabă: