Buna!
Nu`mi spune ca suferi din dragoste. Gandeste`te ca sunt si alti baieti, nu e capatul lumii la el. Sincer, nu cred ca e deloc bine atunci cand placi pe cineva, iar acel cineva nu iti raspunde in nici un fel. Trebuie sa vorbesti deschis cu el... poate simte ceva pentru tine, dar nu iti spune, sau chiar ii esti indiferenta. Incearca sa gasesti pe altcineva, care sa te placa si sa te merite. Sunt foarte multi baieti, dar tu nu ii poti vedea deoarece pentru tine numai el exista, asa e? Am trecut prin asta si te inteleg foarte bine. Depinde doar de tine sa-l uiti.
Bafta! :-)
Eu una am stat o data cu un baiat care dupa 2 saptamani m-a parasit pentru ca nu il sarutam deloc.Pe mine m-a durut undeva, si asa ar trebui sa faca orice fata. Dragostea vine si pleaca, oricum sunt o multime de baiati pe pamantul asta si ai de unde alege
Sal:*.
Eu sunt de parere ca oricine sufera din dragoste.Fiindca asa e dat!
Dar cred ca de cele mai mute ori fetele sufera cel mai mult, fiindca pun prea mult suflet intr-o relatie si apoi isi dau seama ca nu trebuia, dar deja e terziu!
De cele mai multe ori se intampla sa placi un baiat desi l-ai vazut o siingura data. Poate fi o simpla atractie din urma careia poti suferi, zic eu.
Dar intr-un final uiti acel baiat si iti vine in cale altu care poate sa te faca fericita sau nu.
Dar aici cred ca vorba si de destin.Fiecare cu ale lui.
Daca acel baiat se uita la tine o zi, apoi se uita la alta, inseamna cu nu te merita! Si ca ar trebui sa-l ignori pana isi va da seama ce a pierdut!
Si ar fi bine daca poti, sa nu pui suflet in orice ca la urma tot tu suferi!
Eu iti urez succes!:*Pa!
1.Despre dragoste? oricat ar suferi un om. cred ca ar spune ca dragostea, este raiul pe pamant.
2. Stai linistita. exista de`a baieti pe pemant... 8-|
3. da, am suferit din dragoste. o data.
Ca sa vezi. ce am patit eu la capitolu` asta, citeste aici :
http://raspunsuri.rol.ro/art/8003-156-cat_mai_multe_sfaturi_.;(. htm
este ce am scris eu. [ lo` sunt eu;)) ]
ca sa stii, timpul sterge clipa.
Dragostea este un rau necesar
daca se "da" la mine, apoi la alta inseamna ca flirtreaza, nu e nimic rau in asta, insa cand incepi sa tii la el nu'ti vine prea bine cand il vezi ce face cu tine face si cu altele, eu chiar misto sa flirtrezi, mie una imi place
da am sufertit, n-a fost bine delooc... n'am fqt nimic fiindca nu puteam face ceva, insa in jumatate de an mi-a trecut, dar nu l'am uitat doar nu ma mai gandeam non'stop la el, ca pana si dupa 3 ani cand il vad, inca as mai "sari pe el" un pic
este necesar sa suferi, dc? fiindca pe viitor te va ajuta si ma refer la faptul ca te face mai puternica si m'ai sigura pe tine, cel putin pe mine m'a schimbat foarte mult si m'a facut sa fiu ceea ce sunt acum
sper ca te'am ajutat, bafta
Am suferit din dragoste si mi-am invatat destul de bine lectia.Am avut nevoie de tarie de caracter ca sa trec peste insa niciodata nu voi putea trece cu adevarat peste atat timp cat o sa il vad in fiecare zi, in acelasi loc.De fiecare data cand il priveam, ma indragosteam si mai tare de el si el stia asta si se juca cu sentimentele mele.Insa mi-am dat seama ce joc mizerabil face si l-am lasat in pace.Insa el pe mine nu m-a lasat in pace.Credea ca voi suferi dupa el mult si bine insa acum e randul meu sa ma joc cu sentimentele lui.Si totusi...nu pot sa il fac sa sufere, nu vreau asta. I-am spus totul si am plecat inainte ca sa zica ceva si ma intoarca cu un cuvant
Dragostea este un rau necesar...
daca se uita la mine apoi la alta inseamna ca asa e el si "se joaca " cu' toate fetele...doar flirtreaza asta e "jocul" adolescentilor si nu numai, nu e rau sa flirterezi cu cineva, insa cand incepi sa tii la el nu'ti vine prea bine cand vezi ca face asa ceva si cu altele, eu de obicei flirtrez cu toti e o chestie de a ma simti bine(cred)...
da, am suferit, a fost naspa, nu aveam motiv pentru care sa traiesc, insa in jumatate de an l'am uitat... n'am facut nimic pentru al uita fiindca nu puteam sa fac ceva, il simteam aproape de mine intodeauna(in inima mea)si pana si atunci cand eram concentrata pe o anumita problema imi aminteam de el fiindca orice vorba a unui om sau orice oameni care se tineau de mana, stateau intr'o anumita pozitie in care stiu ca am stat si eu cu el imi aducea aminte de renumitul"el"... dar stai incet ca nu l'am uitat, doar nu m'ai am acele sentimente puternice caci si acum cand il vad "as sari pe el"
sa stii ca o dezamagire in adolescenta este necesara(cel putin pentru mine) fiindca asta iti ofera putere pe mai departe, te face mai indiferenta cu ceilalti...pe mine una "suferinta" m'a schimbat si m'a facut ceea ce sunt acum
sper ca te'am ajutat, bafta:*
Pana acum am zis de multe ori ca sunt indragostit dar insa ACUM am descoperit ce inseamna cu adevarat dragostea...pacat ca acea persoana nu imi imarataseste sentimentul. e foarte greu sa suferi din dragoste.nu doresc nici celui mai aprig dusman al meu. insa eu nu am putut face nimica sa nu mai ma gandesc la ea.inca ma gandesc si inca foarte mult si de fiecare data cand am ocazia ii zic cat d mult o iubesc!
Loly întreabă: