anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre el? Azi am fost la plaja( la dunare), eu stau intr-un oras din sudul tarii:p. Acolo a venit si un tip cu care la mare am stat pe plaja, bine nu foarte mult, dar seara in discoteca am dansat impreuna, el m-a luat, ne-am si sarutat, bine, eu l-am respins putin pentru ca a fost iubitul unei colege de-a mea si nah. Acum cateva zile am trecut pe langa un grup de baieti in care se afla si el si eu cand i-am salutat nu m-am uitat la el, ci la alt baiat, cu toate k mi se pare k el s-a uitat la mine. Si ma gandesc k el s-a gandit k nu vreau sa-l bag in seama, nu stiu. Si voiam sa spun k azi la plaja eram eu cu o prietena pe prosop si cand a trecut p langa noi a intrebat:"ce faci, ariana?", ariana fiind prietena mea. Nu vi se pae aiurea k a intrebat-o doar pe ea? Apoi am ramas eu singura pe prosop si se km uita la mine, probabil vroia sa vina la mine, nu stiu.Nu e urat din partea lui k nu m-a bagat in seama, ce parere aveti despre el? multumesc pentru raspunsurihappy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer iti spun ca putini baieti vor mai baga in seama o fata care se lasa sarutata de la prima intalnire. Nu fiindca ar crede ceva rau despre o altfel de fata. Dar e evident ca e vorba doar de o aventura, de distractie, ca nu se pune problema unei relatii. A doua zi aventura si distractia se termina si gata.

2 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Poi... te rasplateste cu acelasi moneda...nu? trebuie sa fim egali...cum nici lui nu ia convenit ca el s-a uitat la tine.si tu ai salut pe altul... ti-a intors moneda...si ti-a facut-o si el...cica ''dupa fapta si rasplata"...mare replica

| alexdop21 a răspuns:

Pai da dar nici tu nu l-ai bagat in seama, i-ai ranit orgoliul de macho cand in disco l-ai respins, si poate ariana ii place lui mai tare!