Un vis urat. Dintre cele legale si cele ilegale, pana ca si alea ilegale sunt mai putin daunatoare. Am colege care au incercat si din spusele lor efectele sunt cele asteptate(euforie, amazing trip etc.), dar dependenta destul de mare si rapida.
Nu sunt deloc bune pentru ogganismsi provoaca dependentza.
in plus a omorat peste zeci de adolescenti, cunosc si eu un caz asemanator.cum se zice "daca. cutare n-a murit, n-oi muri nici eu"
uite un reportaj despre aceste plante etnobotanice
http://www.romanialibera.ro/......00129.html
si nu iti recomand aceste plante, adica nu le recomand nimanui.
Funda?
Buna Panda,
Am o parere foarte proasta de ele si iti explic de ce. Atunci cand le cumperi nu scrie pe ele care e compozitia lor. Scrie doar ceva cu "gold" sau diferite nimicuri iar daca Doamne fereste ti se face rau, incepi sa tremuri si suni la cineva sa te ajute ca nu mai poti atata ti-e de rau ca ai consumat o cantitate prea mare acel cineva nu stie ce sa iti dea: sa iti dea un calmant? (dar daca acea substanta componenta continea deja ceva care e mai tare ca calmantul?-daca iti administreaza inca o doza, te poate pune pe spate); sa iti dea ceva care sa te revigoreze? (dar daca substanta continea asta deja? - devi prea stresat si te poate pune iar pe spate). Tocmai ti-am povestit cazul unui baiat de 16 ani care a sunat la un centru antidrog cerand sfaturi, dar din pacate nimeni nu s-a incumentat sa ii zica ce sa faca pentru ca daca ii se intampla ceva baiatului era vina lor.
Crezi sau nu, asta e adevarul.
Pa, pa
Eu am fost consumator. de asa ceva nu iti recomand sa incerci poti sa o mierlesti... creeaza depenendenta + ca te distrugi eu am slabit 10 kg aveam 49 kg + ca poti sa o iei si razna, acu e alegerea ta
Nu sunt bune pentru creier si inima, dar ajuta sa slabesti, dandu-ti senzatia de 'plin'. Se invarte camera, nu iti mai simti nici un fel de membre, ochii intre inchisi, asemanator cu bautura.
membrugirl2010 întreabă: