Daca vrei sa stii fantomele chiar exista,dar intamplarile acestea au loc doar daca ti-a murit cineva din familie sau o persoana foarte apropiata tie(ex:un prieten).
Si mie mi-sau intamplat faze de genul:sa se deschida usa singura, sa se aprinda lumina din camera singura, sa se aprinda singur calculatorul sau o data aveam poza bunicului bagata intr-o floare de portelan si atunci cand i-am simtit prezenta spiritului buncicului in camera poza din floare a cazut pe jos, am vazut asta cu ochii mei, a cazut fara sa o miste nimeni.
In orice caz daca vrei sa scapi de fantome cel mai bine este sa iti invigi teama si sa nu-ti fie frica.Insa daca esti las poti dormii cu cineva, sau cu lampa aprinsa, sau cu televizorul deschis sper ca te-am ajutat
Acea chestie pe care o numesti tu famtoma e de fapt un spirit
Mda! Cu cat crezi mai mult..cu atat it apar mai multe chestiiNuj ce sa zic..mai bine nu mai zic nimic!
Fantomele sunt create de om, el le-a inventat pentru un subiect de hallowen. Spiritele sunt cu totul altceva, ele exista. Spiritele sunt acele persoane care au murit ne impacate.Adica s-au certat cu o persoana si dupa au murit ne cerandu-si scuzele, cineva le-a omorat, iar ele nu s-au putut razbuna.S-au in cel mai rar caz nu au primit botezul la nastere si asa nici ingerul pazitor.Nu exista in concluzie acele fantome cu cersafe pe cap, care le vezi la televizor... Poate ca lucrurile intamplate de tine au fost doar iluzii. Poate ti-ai imaginat ca acel geam s-a deschis singur.Infine exista spirite rele si spirite bune, deci nu toate incearca sa faca rau daca vrei sa spui ca unul te bantuie.
Si pentru dovezi ca spiritele exista uitate vineri la 22:00 pe TLC travel and living:TLC- e prescurtarea.Acolo sunt diferiti oameni bantuiti de spirite.