Buna, depinde de calitatea lui, dar parerea mea e ca nu are rost de pe acum sa te dai cu fond de ten, eventual doar in ocazii speciale; sa stii ca iti strica tenul daca folosesti frecvent, in plus iti va fi cam greu sa renunti la el ca te obisnuiesti sa te dai si ti se va parea ciudat cand vei fi fara; eu cred ca mai bine sa fi naturala, daca nu ai tenul perfect nu are nimic, ca nu esti singura, dar ai timp sa te dai cu fond de ten si mai tarziu, lasa-te asa cum esti ca si baietiilor le plac fetele naturale nu cu un kg de fond de ten pe fata.EU una folosesc foarte rar fondul de ten si chiar imi place sa fiu asa naturala, cine ma place ma accepta asa.Prietenul meu apreciaza faptul ca sunt naturala si cand ma machiez nu ma machiez strident.
Pai si eu folosesc.mai cica nu e bine.desi eu am folosit de la 13 ani.si da.iti strica tenul.iti lasa gauri pe fata.
Nu este foarte bine deoarece, da, îţi poate strica tenul şi în viitor poţi să te umplii de coşuri sau alte defecte. Şi eu sunt minoră şi folosesc fondul de ten doar ocazional.
Hi!
eu am 16 ani si nu am folosit fond de ten pana acum
eu spun ca nu este bine sa folosesti fond de ten, pentru ca ti se va strica tenul...cum ai spus si tu
la 20 de ani vei avea un ten imbatranit, mai bine nu folosi
dar acum cum vrei si tu
Nu, nu e bun fondul de ten. pe la 20 de ani o sa arati ca o batranica ce are pielea gaurita si zbarcita. te sfatuiesc sa renunti la el, mai bine folosesti o crema de fata buna.[nu avon sau oriflame]. de preferinta Dove. e mai scumpa putin, dar e cea mai buna. nu cred ca esti mult mai frumoasa cu tencuiala pe fata. o fata e frumoasa naturala si oricine apreciaza asta :*
Aoloo nu folosi fond de ten daca ai un ten bun sh chiar daca nu ai sau cel putin nu unu de 2 lei
@ Dany...
Efectele nu se vad la 14, draga mea. Se vad la 20. Deci, nu mai vorbi ca nu iti strica tenul ' ca habar nu ai.
Twister09 întreabă: