Pai sunt o droaie de copii, care incerc sa se omoare, taindu-se cu lama sau luand pastile. Dar cand vad ca se aproprie pericolu de moarte isi fac doar un semn si se duc la scoala lipity cu plastury ca ei s-au tayat cu lama. Niste copii care vor doar sa atraga atentya prin stylul vestimemtar PUNK, si GHOTIC poze si imprimeuri cu EMO sau BLOOD(sange), orice inscriptey si stil care atrage atentya, orice ceva care sa atraga orice privire, daca vezi 4 oameni unu langa altu' pe strada, si unul dintre ei e EMO inty atrage imediat atentya.INTR-o fraza:
Un stil nebunesc creeat de niste copii doritori de atentye si innebunity ca nu mai au prieteni si ca parynty nu ii mai baga in seama.
Teribilism, nevoia de-a iesi in evidenta cu ceva, de-a mai face o ''moda'' pentru a simti ca esti si tu intr-un grup. Ma intreb ce ar mai putea sa apara.
E asa cum spune flav. dar e si un curent premergator venirii lui antihrist, si facandu-i acestuia misiunea mult ma usoara.cum? prin tendinte suicide si depresii. o generatie inclinata usor spre renuntare si automutilare, fizica si psihica, spre substante si tigari prin magazinele de vise, o muzica deprimanta. este un fenomen anormal pentru mine ca om, dar normal prin prisma vremurilor ce vor veni.
Traficanta. nu suntem rasisti, emo nu incalca nicio lege, dar este o mare prostie ce fac ei. Sa plangi 24 din 24 de ore pentru ca ti-a cazut oja de pe unghii e o mare MARE prostie! Daca toti isi doresc sa moara, de ce s-au mai nascut? E adevarat, oamenii se nasc ca sa moara, dar o moarte naturala, nu prin sinucidere.
Uite aici ''exagerare dar e foarte tare:D=)) http://www.youtube.com/watch?v=v8ItyN5Vtc8
Cand incerci sa fii emo simti nevoia de a avea pe cineva langa tine, iar cand nu ai pe cineva langa tine iti vine sa te sinucizi(sau ceva de genu). cei care-s emo au nevoie de multi prieteni, parerea mea.
Eu nu va adolescentii emo ca fiind unii care umbla cu lama dupa ei, disperanti sa se arunce de la balcon. Ei sunt totusi, sau cel putin au fost, persoane pozitive, care vad intr-un mod realist voata. Cu o asemenea persoana te poti intelege de minune, mai ales ca arevun stil caracteristic de a vedea viata, un stil mai diferit decat o vedem noi. De ce atunci cand auzim de emo ne ferim? Sunt si ei tot oameni care insa au ales un alt stil de viata. Sunt mult mai intelegatori, mai cu bun simt, dar sunt perceputi ca niste pesimisti obsedati.
Nu mi se pare normal sa generalizam, deoarece sunt si cei care se sinucid sau au aceste intentii, dar nu toti cei emo sunt asa!
Eu nu spun ca sunt pro acestui curent, dar nici impotriva!
Totusi, e viata fiecaruia si poate face ce vrea cu ea, atata timp cat arre grija de ea!
Atata timp cat Dumnezeu ti-a dat-o, nu ti-o poti lua tu si consider ca este un mare pacat a faci asta.
In concluzie, asta este parerea mea despre fenomenul emo.
Sunt niste oameni care simt viata mai profund decat noi, mult mai sentimentali, se regasesc in iubire, dar au devenit asa deoarece au o problema cu adaptarea: nu reusesc sub nicio forma sa se adapteze. cam astia sunt adevaratii emo, mai sunt cei de care zicea @flav, aici sunt de acord cu el, dar aceia nu sunt emo, sunt doar niste copii rasfatati.
Eu as pune intrebarea:ce parere aveti despre atitudinea celor ce blameaza fenomenul emo?
cata determinare au cei ce arata cu degetul spre un fenomen, cei ce condamna cata energie negativa pun chiar si in ironizarea lor excesiva. ajuta asta in vreun fel?
Aşa agresiv judecând - dintr-o necesitate interioară, emo kids pot fi la fel de bine, pentru cei ce-i judecă, şi: rockeri, punkişti, satanişti, drogaţi etc. - în funcţie de capacitatea proiectivă a fiecăruia, sau in functie de cultura fiecaruia.Toate vecinele, toti zarzavagii in piata stiu "mare parte din fenomenul" emo.Toti se pricep, dar nu disting, habar n-au sa defineasca...pentru ei, daca le arati o poza cu Hitler cu suvita pe un ochi vor zice:da, asta trebuie sa fie vreun emo!
Am remarcat prezenţa a două tendinţe. Prima: mai mult o premisă - sau prejudecată - suspectează fenomenul emo (modă, atitudine, acte) ca fiind toxic, periculos, psihic - şi mai ales social (nu o dată am auzit vorbindu-se despre emo kids ca despre un soi de satanişti -?!). Cea de-a doua tendinţă, poate că nu întru totul străină de cea dintâi, recuperează personalităţi ale culturii şi ale istoriei ca precursori ai curentului emo - în grupajul din Dilema Veche e "recuperat" Cioran - de fapt, mult, mult mai exact: cioranienii postdecembrişti retraşi "în singurătatea parcurilor din oraşele postindustriale".
Realitatea este că fenomenul emo reprezintă o vârstă, respectiv pe adolescenţi, dar fenomenul emo reprezinta(si asta mi se pare mai tragic)intoleranţa societăţii autohtone - rămasă foarte dur tradiţionalistă (vestimentară, de mentalitate şi atitudine).
Oricum, eu, din solidaritate cu acei adolescenti prea blamati mi-am schimbat nr. la masina si am literele EMO. Comentarii, ceva?!
Fenomenul emo la inceput nu era asa periculos. Dar acum, multi se dau drept emo doar prin faptul ca au parul ca ei si se imbraca in culori inchise si poarta diferite accesorii.Nu au curajul nici sa-si rupa unghia, dar de fapt se cred emo.Prin asta nu incurajez pe nimeni sa fie emo, doar zic ce se intampla si ce ar trebui sa vada toata lumea.
Prea putini emo adevarati in Romania! Stiti ca emo vine de la " eu ma omor ", cum au zis romanii nostri. Ei bine, acesti "emoizi" sunt niste persoane care se cred neinsemnati, pe ei nu ii intelege nimeni, sunt tristi, sensibili, plang din orice. Prin acele haine si accesorii ei oarecum cred ca se ascund de lume. Nu este asa.
Practic faza cu " sunt sensibili si nu-i intelege nimeni ", arata faptul ca nu stiu sa lupte in viata!
Va uitati prea mult la stiri
Un copil,, EMO'' s-a sinucis...
Mass-media evidentiaza acest lucru si ei strica pentru ca dau o falsa identitate acestui curent.
Sunt fel si fel de adolescenti care au ucis sau care s-au sinucis... dar asta nu inseamna ca toti erau toti emo...numai ca atunci cand era vorba de un emo s-a facut mare circ pentru raiting si atata tot.
Nu zic ca:,, a fi emo este bine'', dar nu am nimic impotriva lor.
Am cunostinte care au look de emo si de care toti zic ca sunt emo dar in realitate sunt simplii adolescenti.
A fi emo nu inseamna ati taia venele sau a te omora.
Parerea mea ca un emo este o persoana putin mai diferita de un adolescent normal prin muzica pe care o asculta dar mai ales prin acel look, care ii fac sa fie mai la moda.
Am prieteni care isi dau putin freza pe o parte(pe stanga) ca sa aiba mai mult succes la fete.
Multe fete sunt atrase de acest tip de baieti si nu numai de baietii cu muschi.
Deci, acest cuvant,, emo'' are multe intelesuri dar se pare ca multi au inteles doar partea negativa a lui.
Am si eu persoane in cartier care se imbraca, coafeaza si machiaza in acest stil, dar asculta manele in prostie.deci probabil nu vor decat sa fie cool pentru ca acest stil l-au adoptat unii tineri. dar de fapt n-au nici cea mai mica legatura cu acest fenomen. o prostie trecatoare
Fenomenul emo:daca e numai imbracamintea sa zicem ca merge.
da faza cu emo emo... adica trebuie sa fi prost, chiar prost sa te tai pe veni si sa fi suparat si sa crezi ca viata nare rost...traficanta rasist=urasti o rasa, da ei is alta rasa is ceva hibrizi, negri, chineji is cumva alta rasa? Is nnite persoane care habar nauc um sa iasa in evidenta si se dau imou.deci o adunatura.
Si in l; egatura cu vestimentatia emo:dc purtati toti acelasi lucru? Nu puteti avea stilu' vostru, ori sunteti emo ori sunteti pitzi ori mai stiu eu ce, purtati ce va reprezinta,
Multe fete se simt atrase de baietii mai emo adica ce de fapt voi ziceti emo este mai punk we... da nu cred ca is multe atrase de aia cu frezele alea unse sa stea tocanite de cap si cu pantaloni de fete si tricouri pana la buricchiar nu cred.si cu pirceuri unde se poate.
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... întreabă: