| Maryna78 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care isi fac parul cu placa? intrebare pentru baieti

5 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Nu stiu ce parere au baietii... eu sunt fata si imi indrept aproape zilnic parul cu placa. Sincer nu cred ca e ok si ma cred putin ipocrita din cauza asta dar mi s-a spus ca arat bine avand parul astfel si vreau sa am o infatisare placuta. E important sa iti faci parul (drept sau ondulat) cu placa doar daca iti sta bine... si nu e ok sa devii obsedata de acest lucru [cum am cam devenit eu laughing ]. Am vorbit din proprie experienta. Baietii pe care ii cunosc mi-au zis ca arat bine asa dar unii cred ca sunt prea preocupata, ca exagerez cu placa. asta e, fiecare cu opinia sa si important e sa faci cum consideri tu nu sa te conformezi altora * sper ca am putut ajuta, desi nu sunt baiat nu te supara ca am raspuns happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cred ca o sa-l strice foarte repede.Firul de par are o structura cilindrica si orice interventie mecanica asupra lui il fisureaza.Incepe de la varfuri sa se,, toace,, si cu timpul de-a lungul.

| crytical a răspuns:

Eu am o parere foarte buna.Deoarce te face sa pari ingrijita, si asta este ceea ce imi place cel mai mult la o fata. happy

| mdany a răspuns:

Uneori o fata arata bine cu parul intins alteori nu.Eu le prefer pe cele cu bucle big grin

| agent001subacoperire a răspuns:

Prins cu clama si sa fie ok! laughing parerea mea