Acum daca poarta ochelari ce, crezi ca va fi ignorata? Sunt si barbati cu ochelari, chiar daca nu e musai sa fie amandoi cu ochelari.In timp toti ajungem sa ii purtam, mai ales dupa varsta de 50 55 de ani
Bună.
Presupun că aştepţi răspunsuri de la băieţi, însă îţi voi răspunde, chiar dacă sunt fată.
Nu poţi judeca o persoană pentru faptul că are probleme cu vederea, sau pentru faptul că poartă aparat dentar.
Acestea nu reprezintă probleme grave, problemele grave sunt cele redate de comportamentul unei persoane.
PS - Nu ai de ce să te simţi complexată. Gândeşte-te la ochii tăi, nu la părerile altora. Doar cei total imaturi ar râde sau ar face glume nesărate.
Toate cele bune!
Nu astept raspunsuri de la baieti :p ma gandeam in general la modul in care sunt percepute fetele care poarta ochelari: )
Ba conteaza
Poate pentru tine.
Pentru toti doar ca unui vor sa para prea inteligenti
Trebuie sa intelegi ca nu toti sunt la fel.
Http://web3.protv.ro/......cgowan.jpg are un suflet calduros de te topesti.te-ai conbina cu el?
Nu, nu sunt gay si am deja iubita.
Aha si din prima eai vazut sufletul iubitei tale nu?)))))))) fa frumusetea ei nu te-ai uitat de loc )) hai bai sa fim seriosi
Nu, nu chiar din prima.
Pai la ce te-ai uitat din prima nu la fata vezi te contrazici singur...
Http://web3.protv.ro/......cgowan.jpg ii schimbam sex-ul nu-i problema
Cand m-am contrazis?
Ai spus ca frumusetea nu conteaza dar din prima nu te-ai uitat la sufletul iubitei tale
Tu realizezi ca dureaza sa cunosti pe cineva, nu?
Tu realizezi ca din prima nu te poti uita la suflet si vezi daca iti place de persona respectiva cum arata?
Dar daca treci peste aspectul fizic s-ar putea sa-ti placa acea persoana.
Ba nu! nu te poti apropia de o persona daca nu o placi
M-am indragostit cand aveam 16 ani de unul care la inceput il consideram urat, dar dupa un timp, eram topita dupa el, dar nu dupa fizicul lui.
m-am indragostit de cineva virtual doar de sufletul lui, si nici nu stiam cum arata baiatul respectiv.
Presupun ca fiecare in felul lui cum se indragoseste...
Nu-mi pot forma o părere despre cineva pe care nu-l cunosc.
Cât de ipocrită să fiu să cataloghez pe cineva în funcție de calitatea vederii?
Tu ține-ți capul sus și ochelarii pe nas, scapă de complexul unor sticle.
Mary Marry întreabă: