Din cum le-ai descris, e clar ca tu te consideri din prima categorie. Ce sa zic? Mie imi plac tipele naturale, non-conformiste, cu sau fara haine. 'elegante', adica.
Mey, eu nu sunt impotriva bluzelor mulate,. daca ai forme arata-le, sunt ale tale, dar hai sa fim seriosi:d la sexy la "cu burta p-afara"e un pas cam mic,. daca iti arati partile astea care arata cam scarbos[cateodata]nu cred ca mai esti sexy, ...si nu sunt impotriva niciunuia dintre cele 2 genuri d fete,... pot sa fie cat d cat imbracate atata timp cat t intelegi bine cu ele,.
Cele care se inteleg bine cu toata lumea sunt cele mai de gasca.sunt mai comunicative si active. le place sa aiba multi prieteni si sa fie in centrul atentiei. cele cu buricul la vedere... mi se par cam denaturate, nu imi place vulgaritatea.si nu inteleg de ce, pentru ca multe dintrele ele cica "sunt in pas cu moda"dar nu se mai poarta de mult buricul si suncile la vedere. daca esti o fata finuta te faci placuta la prima vedere, prin haine frumoase nu neaparat stramte, ceva mai lung care sa nu lase la vedere mai mult decat trebuie...
Fetele care se inteleg bine cu toata lumea tind sa fie prefacute.In lumea asta chiar nu se poate sa iti placa orice.
Fetele care se schimba de la o zi la alta...azi elenganta, maine baietoasa, poimaine rebela... tind sa fie de gasca.Inseamna ca le place sa experimenteze tot felul de chestii noi, le plac provocarile si in plus...cu ele...nu te plictisesti niciodata.
Fetele care isi arata burta impreuna cu vergeturile ...sunt gretoase.
Stilul vestimentar il hotarasti in functie de locul in care urmeaza sa mergi, daca sa fie elegant sau sport. Nu imi plac fetele care incearca sa iasa in evidenta fara gust si care nu si-au gasit inca stilul vestimentar. Important este ca sa aiba incredere in ea si sa poata sa se simta bine in orice ambient fara ca sa isi piarda din personalitate.
Eu unul prefer prima categorie pentru ca acestea sunt gusturile mele. Dar acum nu trebuie sa purtam cu totii uniforme. Fiecare se imbraca cu ce se simte bine. Eu nu apreciez ambalajul ci calitatea.
Prima categoric dar sa nu uitam zica " nu haina face pe om...ci omul haina "...aici cam asa e ) adica alea cu buricu.si chestii atata au in cap .eu personal, pe mine ma atrag fetele cu personalitate... fetele in preajma carora te simti bine , cele care se gandesc la tine, cele de la care ai ce invata. faci actiuni impreuna...de incredere...dobandesti lucruri morale impreuna cu ea ...cam astea sunt criteriile mele ... fete care tot timpul vor avea de castigat si nu se fac de ras...in fata vreunui diplomat
Eu cred ca cele din prima categorie pentru ca ele pot fii si elegante si rebele baietoase... adica se conformeaza situatiei. daca trebuie sa fie eleganta este eleganta, daca trebuie sa fie mai rebela este...nu ca cele care stau ''incorsetate''. parerea mea
Prima varianta."prototipul" de fata pe care l-ai spus primul, reprezinta adaptabilitatea la situatii si medii, si capacitatea de a se impune. cat despre fetele cu buricul/burta la vedere si haine mulate..."cer "ceva"
Prima categorie mi se pare mai decenta! fetele cu haine mulate, alearga dupa baieti!
Parerea mea este ca fetele care se inteleg foarte bine cu toata lumea, ar fi fetele de gasca. O fata de gasca stie sa fie o prietena buna, este sociabila, draguta, isteata si multe alte calitati, nu degeaba este si foarte populara Eu una, ma incadrez in fetele care in fiecare zi incearca sa le faca un bine celorlalti si sa se comporte bine cu toti Cred ca acest tip de fata este cel mai apreciat :d
Primul stereotip imi place.adica cum sa nu iubesti o fata sociabila, bine imbracata, care pot oscila intre rebel si baietos...
A doua categorie denota pitziponcism si le detest
N`ai cum sa gasesti o fata de gasca in categoria asta.
Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca oricat de bine te-ai intelege cu toata lumea daca nu esti un pic ''Hot'' nu iesi in evidenta, fetele care sunt baietoase, vor sa atraga atentia unui baiat anume ( proprie experienta ).