| AnDutZzA020 a întrebat:

Ce părere aveţi despre fetele care se machiază mereu? Adică acele fete care nu merg nicăieri fără machiaj, nici la magazin nu se duc fără. laughing Funda

6 răspunsuri:
| Markyboy1971 a răspuns:

Cred ca fetele acelea nu au incredere in ele ca sunt frumoase si fara machiaj si apropo folosirea in exces a machiajului duce la imbatranirea fetei

| Hieer a răspuns:

Salut.

Deja imi imaginez cum vor arata la batranete. E ok sa te machiezi, dar nu atat de mult.

Pa, pa.

| yulyanayo a răspuns:

Consider ca acele fete nu sunt increzatoare in ele asa naturale cum sunt, si apeleaza la make-up pentru a se considera frumoase. Acele fete mai tarziu vor regreta ca nu au avut grija de naturaletea lor in tinerete iar la batranete vor arata ingrozitor, iar tenul lor va imbatrani mult mai repede decat la o fata care nu foloseste make-up. pup, Funda? big grin

| AtateaConditii a răspuns:

Cred ca e mostenire de la mamele lor sau au avut odata un cos, au fost criticate si de atunci se ascunde sub masca de fond de ten. Am avut o colega in generala tot timpul era cu oglinda dupa ea, in ore in pauza... Era tare frumusica, dar nu stiu cum va arata peste cativa ani.

| Numero1 a răspuns:

Obsedate, frustrate, trisoare pentru ca apeleaza la astfel de trucuri. Eu unul sunt interesat mai mult de trup, daca are forme, contur, de naturaletea ei, bine si fata conteaza dar nu ma deranjeaza micile imperfectiuni.

| PedoBarbie a răspuns:

Fac asta pentru că nu se consideră perfecte fără machiaj.