¨Prostie intruchipatᨠvb tatalui.si aici ma refer la prietena ta, inclusiv aceste relatii
Dupa parerea mea este o greseala... Pentru ca in momentul in care oamenii aia s-au casatorit au facut-o cu un scop... Probabil au uitat asta pe parcurs. Din punctul meu de vedere sunt amandoi vinovati... atat femeile cat si barbatii... Pentru ca uneori barbatii cauta asta... Mi-a fost dat sa o vad cu ochii mei... Trist, dar adevarat!
16 ani... el peste 30?
Eu cred ca in totalitate, el greseste. De ce? Ea e un copil! Dar el la 30 de ani, ai lui, ar trebui sa fie un pic mai matur!
Ce parere? Nu sunt contra diferentei de varsta! Dar macar.20 sa fii avut, si el 45. Dar mai este ceva. Daca el la 30 pare de vreo 23? Poate ca este genul sportiv, in forma, si astfel isi permite sa tina o don`soara de 16.
E problema ei.Sa nu ramana insarcinata...
Io am o parere foarte proasta nu o pot intelege pe fosta ta colega cum poate sa faca o familie nefericita
imi pare rau dar de prietena ta nu pot sa zic ca este o adevarata c***a
Viata lor, alegerea lor, prostia lor (daca e cazul), asa ca tu stai frumusel pe banca vezi-ti de viata ta si nu te mai "autosesiza" daca nu e cazul
Nu face bine nici mama ca o bate in fiecare zi, nici fata ca umbla cu un barbat insurat si fuge de acasa, si nici barbatul insurat ca umbla cu o minora.
Daca as fi in locul sotiei, as lua-o de par pe matracuca si as matura batatura cu ea de m-ar scuti dimineata de-o treaba. Iar el...nu mai zic ce-l asteapta!
Draga mea, toti cautam fericirea, implinirea si este foarte ciudat ca de cele mai multe ori o cautam pe drumuri gresite. Consecintele unei relatii ca cea despre care scrii tu sunt dezastruoase pentru toti cei implicati in ele: familia celui insurat se destrama-provoaca rani adanci partenerului (sotiei in cazul acesta), copiilor, familiei extinse, dar dintr- astfel de relatie nici unul din cei implicati nu ies impliniti, dimpotriva vor trai tot mai frustrati si mai goi spiritual. Apoi mai este ceva, lucru de care din pacate poporul nostru nu prea mai tine seama: O astfel de viata este urata inaintea lui Dumnezeu, si atrage revarsarea maniei lui dumnezeu peste cei care o traiesc asa. Nu te grabi sa spui ca ni-i chiar asa inainte sa te uiti bine la sfarsitul unor astfel de oameni si sa le cunosti zbaterile lor sufletesi, daca vei reusi. Daca doresti sa fii cu adevarat fericita si implinita in viata, traieste doar pentru cel care-ti va fi sot si nu desconsidera invatatura pe care Dumnezeu ne-a lasat-o in cartea s-a Biblia. Citeste-o si vei descoperi ce comori de intelepciune sunt in ea. nu-ti spun din auzite, am experimentet. E ADEVATA. Ti-a scris Tata a doua fete.
Nicio parere, barfa ieftina...
magarul moare de drum lung si ...curiosul de grija altuia...
viki, fii fata serioasa. sau esti invidioasa?
cat despre mama colegei tale, daca o batea zilnic, inseamna ca stie sa ofere educatie, nu jucarie. n-a incercat s-o lege si de piciorul patului, cu-o felie de paine si-o cana de apa zilnic?
hai sa ne vedem pe noi intai, sa "lucram" cu noi, si pe urma sa-i vedem pe altii.
bafta la scoala!
mona întreabă: