@Gigiku
Ai intalnit vreodata un rocker, ca sa spui ca ai o parere proasta despre el? Sau ai vazut si tu pe la TV niste secvente, si gata, oameni satanisti, nebuni la cap. Explica-mi si mie parerea ta proasta, daca se poate.
@ Agapimu - nu imi fac parerile despre oameni decat cand ii cunosc. Daca e rockerita, pentru mine inseamna ca stie sa aprecieze muzica, nu toate idioteniile (Justin Bieber & company) Alta parere nu am cum sa imi fac decat dupa ce cunosc persoana respectiva.
Bafta
Pai, mie una nu prea imi place stilul lor vestimentar...
Dar asta este, fiecare cu gusturile lui.
@7h30
da, am intalnit rockeri. Am vbit cu rockeri, obisnuiam sa umblu cu rockeri sa ii "descopar". Nu mi-a placut. Daca vbesti sa te afli in treaba, mai bine nu mai vorbesti. Ciao!
Sunt tari eu sunt rockar si caut prietena rockarita da nu-i de casit le ador am o parere grozaava ele sunt cele mai tari nimeni nu se compara cu ele depinde fete rockarite da nu fete hard metal alea sunt ciudate da rockaritele rup tot si sunt tari
Eu am o parere foarte buna despre fetele rockerite deoarece sunt una dintre ele si gigiku tie daca nu iti plac rokerii inseamna ca iti plac manelistii!?
pe mine ma dezgusta acei oameni care se cred smekeri si merg cu mainele in buzunar ascultand manele la maxim
doamne! nu se vad in oglinda acele specimene de oameni!?
Paaai.eu cred ca vor sa arate ca sunt rockerite.si mie imi place foarte mult rock'ul dar nu ma imbrac ca o rockerita.depinde de fiecare om:d
Sa fim seriosi daca ajungi sa cunosti un rocker cu adevarat afli ca poate avea un suflet de 20 de ori mai bland si mai bun decat un manelar sau fitele de comerciala
Am o parere foarte buna despre ele! La inceput si eu credeam ca "rockeri sunt satanisti sau prostii dina stea", dar in vacanta m-am imprietenit cu o fata care era rockerita si vreau sa zic ca s-a purtat superb cu mine. Nu sunt fitosii, au pareri proprii si nu sunt satanisti, sinucigasi sau alte prostii. Ca sa te comvingi eu zic sa devii una dintre ei pentru ca sa-ti poti iesi din pareri cu chestile de genu"aolooo rockeri" sau ce se mai zice. Parerea mea
O parere buna! Pacat ca sunt putine...si multe fete se cred rockerite si cand colo ele ascult cateva melodii Linking Park si Green Day si de la alte formatii numai baladele, melodiile lente si atat... offfff.
In fine, fiecare cu gusturile lui.
Am o parere buna despre fetele care aculta muzica rock pentru ca nu le e teama sa se exprime si sa fie cine sunt cu adevarat. Multe fete se schimba doar ca sa nu li se spuna "ciudate" si "sataniste" de catre oamenii redusi mintal si care asculta muzica facuta la minut de un "artist" roman (inna, velea, alexandra stan, conectoru si altii)
Am o parere buna
si eu ascult rock si multi ma fac satanista dar am invatat sa nu mi pese.
multi cred ca daca esti rockerita esti satanista posedata si nebuna...dar nu asta e adevarul
la mine in clasa sunt mai multi baieti care asculta rock, si nimeni nu le spune lor nimic, dar mie imi sare lumea n cap cu toate porcariile
de regula suntem judecati gresit, din ce aud unii de la altii
Nu stiu ce inteleg unii prin stilul rock. Nu inteleg de ce multi catalogheaza aceasta muzica, ca fiind muzica satanista... Daca black metal-ul face parte din categoria,, rock'', asta nu inseamna ca toata muzica este satanista. Fetele rokerite sunt cele mai de treaba si au o mentalitate mult mai dezvoltata decat celelalte. Nu uitati! Fetele rockerite nu sunt emo! Se confunda enorm aceste categorii. Mie imi place heavy metal, Judas Priest ( preferatii mei). App... Cei mai de incredere oameni sunt rockerii si te ajuta cu tot dragul( asta daca nu ii calci e nervi). Eu unu sunt considerat satanist de foarte multa lume, insa nu ma afecteaza cu nimic daca ei habar nu au ce reprezinta muzica rock si ce inseamna muzica adevarat. Peace and love!
Una foarte buna. Spun asta in cunostintza de cauza, intrucat sunt rocker si cunosc multe rockeritze. O fata care opteaza s devina adepta curentului rock, este din start o fata desteapta, rafinata si care stie ce si cum vrea. Spun asta, pentru ca genul muzical si stilul vestimentar reflecta personalitatea omului, in special modul de gandire. O fata, odata devenita rockeritza, din start este detashata de prostiile cotidiene, tipic romanesti, si aici nu vreau s intru in detalii. Ash putea s spun mai multe, pentru a privii lucrurile in ansamblu, dar ar dura prea mult, si nu stiu cata lume ar sta s citeasca postarea mea. Oricum, rockeritzele sunt cele mai bune fete, din toate punctele de vedere, asta daca o luam pe stereotipuri de fete. Cu toate astea insa, cu toate cuvintele de lauda, ca sa fiu in totalitate sincer, tot rockeritzele mi-au mancat zile si luni si ani din viata, si mi-au tocat nervii. Totushi, nu este intotdeauna asa, sunt si exceptzii, intrucat sunt si fete, care se cred doar rockeritze, sau fete care s rockeritze un an si dupa le vezi q botine roz. Stereotipul de rockeritza este fantastic, dar un stereotip nu acopera 100% din totalul de persoane incluse in el.
Am o parere foarte buna, pentru ca si eu sunt rockerita, suntem cu propriile noastre placeri exact ca ceilalti, doar pentru ca ne inbracam diferit si nu purtam haine super colorate nu inseamna ca suntem rai ...restu depinde de voi ce credeti pentru ca pana la urma noi stim ce facem si cine suntem
anonim_4396 întreabă: