Filmul asta cred ca l-am vazut de 7 ori si nu ma satur de el, ma emotioneaza de fiecare data.
si pentru mine e tot number 1!
Intr-adevar. este un film foarte frumos. Cred ca este nr. 1 si pentru mine in categoria lui.
Numai bine, Shin.
E cam vechi filmu, eu l-am vazut la HBO acum cativa ani. Si mie pe atunci mi-a lasat o impresie foarte-foarte frumoasa.
Dar acum iti recomand Twilight :X:X:X
Este foarte frumos filmul! chiar am plans la el, ceea ce e surprinzator caci nu ma "emotionez" asa de usor! filmul asta si twilight sunt pe locul 1 in topul preferintelor mele!
Da e foarte frumos filmul intr-adevar mi-au dat lacrimile la cateva parti... dar nu e nr.1 dintre toate.sunt altele mult mai frumoase...si oricum cum zic fetele de sus "recomand twilight" eu nu l-as recomanda...ps:VISATI IN CONTINUARE CA SUNTETI SALVATE DE VAMPIRI)
Il adoooor. si eu si prietenul meu il iubim, dar asta a fost chiar inainte sa fim impreuna si a fost asa frumos cand ne-am mai uitat odata cand eram numai noi doi :X vai.
Un film de nota 10, emotionant si foarte romantic (de vazut cu prietenul/prietena)
Pentru cei care nu l-au vazut il pot descarca de aici: http://www.filmealese.com/a-walk-to-remember-2002/