Ei bine, si filologia dispune de limbi straine. De exemplu, te poti duce pe bilingv engleza/ franceza. E tare interesant si folositor. Bac nu dai la Mate (si cred ca nici teza). Teza dai la Romana, Istorie/Geografie, Engleza/Franceza si Latina, din cate stiu eu. Din a 11-a nu mai faci Matematica, Fizica, Chimie...
Buna! in aceesi situatie am fost si eu numai ca am ales stiinte sociale pentru ca imi plac si limbile straine si nu imi place matematica iar la filologie cred ca se face mul prea multa romana din aia plisctisitoare
Buna eu sunt la stiinte sociale la stiinte sociale matematica faci extrem de putin 2 ore pe saptamana pana in clasa 12 dar e atat de usoara incat si un copil de gradinita ar pricepe tezele se dau la o limba straina la isorie sau geografie si materia de stiinte din anul acela respectiv logica psihologie economie filosofie acum o sa iti spun diferentele dintre filologie si sociologie filologia face matematica pana in clasa 10 dar face latina pana in clasa 12 si este extrem de scarboasa in rest tezele sunt aceleasi dar eu una ti as recomanda sociologie pentru ca de obicei la filologie se pune accentul pe tocit pe multa informatie si este graoznic dupa cls 10 la ambele profile scapi de materiile de real bacul poti sa il dai la aceleasi materii adica romana obligatoriu istorie obligatoriu si la alegere intre geogrfie si una din stiintele sociale enumerate mai sus sper ca te am lamurit daca mai ai intrebari poti sa mi lasi un mesaj