| joy a întrebat:

Ce parere aveti despre flirt? E bine sa flirtezi? De ce?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

De cele mai multe ori privim flirtul ca pe o joaca inocenta de-a dragostea.La inceput ni se pare palpitant dar cu timpul va lasa un gust amar.Parerea mea sincera, flirtul nu mi se pare bun si potrivit atata timp cat atunci cu sperante fara sa-ti asumi responsabilitatea. Daca vrei sa fii o fata caracterizata de integritate sexuala si emotionala, actiunile tale trebuie sa fie in acord cu inima ta, si nu vei incerca sa induci in eroare un baiat prin mesaje potrivit carora ai fi interesata de el, chiar daca nu este asa.

12 răspunsuri:
| Zoombe3 a răspuns:

E foarte bine, pentru ca binedispune. Ai grija sa nu pui ochii pe vreo persoana mai ciudata care iti poate face rau sau de care nu mai poti scapa.

| psiholoaga a răspuns:

Eu cred ca e ok, atata timp cat ambele persoane o iau ca pe un flirt si nu se ambaleaza prea tare. E cam riscant sa dai peste cineva doritor de o relatie si cam instabil emotional, care sa interpreteze flirtul tau ca interes pentru o relatie. Asa ca, daca iti alegi partenerul/partenera de flirt cu atentie, cred ca e ok.

| ancasobo a răspuns:

Sa flirtezi, chiar daca ai o relatie, e ok, mai ales ca te face sa ai incredere mai mare in fortele proprii si in puterea ta de seductie. Dar, daca mergi mai departe trebuie sa-i spui si partenerului deoarece minciuna are picioare scurte!

| sigmanet a răspuns:

E bine sa flirtezi, dar aveti grija sa nu picati voi in capcana celor cu care flirtezi

daniela
| daniela a răspuns:

De ce nu? E un mod placut de a face timpul sa treaca si nici nu implica neaparat alte lucruri. De ce nu jn modul asta te poti simti mai tanar si mai atractiv...

lolita
| lolita a răspuns:

Da, ca sa ne gadilam orgoliul.

| andi a răspuns:

Da, e f. bine, asa iti faci si prieteni, dar atentie la cele 2 fete!winking

| alina_8976 a răspuns:

Cel mai bun tartament pentru psihic este admiratia. atunci cand placi pe cineva, admiri, si te incarci cu energie pozitiva, ceea ce iti confera o armonie interioara. flirtand, chiar si din joaca, capeti incredere in tine [ pentru ca altfel nu ai avea curaj sa o faci ]. de asemenea, persoana cu care decizi sa ai un contact, are un rol important, pentru ca de ea depinde cat de mare e increderea in tine. cu cat se lasa mai usor, cu atat puterea ta creste. cu cat castigi mai mult, cu atat te vezi mai puternic.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da! e ok!, e fun, e un ping pong de aluzii, subtilitati, priviri, sageti, etc... O poti lua si ca un exercitiu al inteligentei, dialogul privirilor, si schimbarea tonurilor, verificare atractivitatii personale, testarea unor limite, explorarea personalitatii si profunzimea, sensibilitatea si afectivitatea celuilalt fata de tine, sarm, ...Este ca merita?!

| want2bMajestic a răspuns:

Eu vreau sa t intreb p bine d c confesune esti? din ce cult religios faci parte? ai citit undeva ca flirtul este un pacat?

| yadora a răspuns:

Atata timp cat nu mergeti mei departe si nu va distrugeti relatiile (daca aveti) nu pare nimic obsen

| bibix_5640 a răspuns:

Este bine sa flirtezi atata timp cat nu esti combinata cu cineva.sau acel cineva nu este combinat...chiar daca uneori este bine sa tragi un pic cu flirtubatting eyelashes