Eu am vazut deja filmul Harry Potter si printzul semipur e ceva de capu lui numa pacat ca batranu ala cu barba lunga si alba moare la sfarsit
Am vazut filmele 1, 2, 3 si 4, pe 5 si ultimul 6 care a aparut nu le-am vazut, dar, de cand sunt mica pana acum am citit toate cartile Imi place la nebunie Harry Potter.Toata copilaria mea se regaseste in ea Cand ascult cate ceva de pe coloana sonora a filmelor imi da fiori.
Poi, si mie imi plac filmele cu harry potter si daca ultimul film e talismanele mortii atunci merita, ...chiar merita toate, ...vizionare placuta,...
Depinde unde stai eu una l'as lua de pe net eu stau departe si nu m'as duce pana in buc mai ales pentru un film dka n-am drum pe acolo
Dacă ai văzut celelelate filme din serie cred că nu îţi mai trebuie răspuns. O să primeşti ţi răspunsuri pozitive cât şi negative însă ţine de gusturi. În opinia mea, Harry Potter este un film care merită şi din trailer-uri pare un film reuţit.
Poi stau la 140-150 km distanta de bucuresti... o sa ma duc oricum cu un prieten... mersi pentru raspunsuri...
Deci am fost la Harry Potter... l-am vazut la Plaza... mi-a placut destul de mult...
alexandraskizwx întreabă: