| want2bMajestic a întrebat:

Ce parere aveti despre garderoba voastra? aveti si marci precum D&G, versace, armani etc? eu sincer nu...si stiti dc? pentru ca toata lumea foloseste aceste haine din cauza ca au cazut prada contrafacerii sidin cauza ca toti manelistii poarta aceste haine...eu unul ma limitez la hugo boss, esprit, adidas, puma nike...

Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Sincer pe mine ma dezgusta,... hainele originale D$G sunt dragute si de bun gust... insa astea contrafacute sunt oribile... am vazut la un botez (de fite, unde nu mi-am gasit locul) muzicantii (manelisti) imbracati D&G... chiar si catarama de la curea era D&G, iar daca nu era d&g era Bugari... in fine... punctul culminant a fost o tipa la vreo 20 ani... imbracat tot in roz ticlam normal scria cu auriu D$G, asta nu a ajuns, ne-a scos ochii si cu cerceii uriasi ce altceva decat D&G, inele, lant chiar si pe pantofi scria D&G... a fost caraghioasa... sincer asta nu e bun gust si nici moda, este conceptie gresita sa crezi ca daca te imbraci din cap pana in picioare cu ceva de marca tu ca persoana esti mai valoroasa... EU personal ma imbrac cu ce imi place, am grija sa nu cumpar produse de la piata (am patit cu hainele de piata multe si mai bine nu), in rest nu conteaza marca, am si haine de marca cum ar fi Kenvelo, Esprit, nike, Jessica Mclintock, insa nu pun accent pe marca... stii uneori figurile ne costa prea mult... cunosc persoane care abia traiesc de pe o si pe alta... dar ei nu poarta numai adidasi originali si trening original, chiar si lenjeria de corp sa fie hugo boss... ce sa zic pe mine nu hainele ma fac om... ci felul meu de a fi...

23 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

O parere foarte buna,ma reprezinta,am propriul stil vestimentar.Nu-mi cumpar haine de firma,insa caut sa fie de calitate si sa nu se rupa sau decoloreze dupa prima spalare.Am si haine de firma dar nu merg pe principiul asta.Daca imi place ceva imi cumpar indiferent de firma,poate sa fie si de la super haine(sh)laughing

Anna
| Anna a răspuns:

O parere foarte buna, ma reprezinta, am propriul stil vestimentar.Nu-mi cumpar haine de firma, insa caut sa fie de calitate si sa nu se rupa sau decoloreze dupa prima spalare.Am si haine de firma dar nu merg pe principiul asta. Daca imi place ceva imi cumpar indiferent de firma, poate sa fie si de la super haine(sh)laughing

| psiholoaga a răspuns:

Am o parere buna de garderoba mea, chiar daca nu lucesc firmele pe haine. Eu imi iau haine din orice magazin in care imi place ceva, nu ma intereseaza ce firma e.

cami
| cami a răspuns:

Eu ma limitez la centrul comercial sucpihee hee
conteaza sa-ti stea bine.atata tot.

| inna a răspuns:

Mie imi plac f mult hainele de firma.Firmele mele preferate sunt Pull & Bear, Motor, Zara, Adidas, Reebok, New Yorker.Nu dai bani multi pe haine pentru ca sunt de firma doar...ci si pentru ca sunt f bine lucrate.Nu se compara cu cele din piata la material, nici la croiala la nimic...asa ca se recunoaste f usor un fake.winking

daniela
| daniela a răspuns:

Nu am haine de firma nu ca nu mi-ar place dar nu le inteleg rostul Daca gasesc ceva care sa-mi stea bine si in care sa ma simt comod nu are importanta daca e sau nu e de firma. Cu incaltamintea insa e altceva... nu de fite ci pentru ca port 41-42 si numerele astea se gasesc in primul rand la firme. Dar nici in acest caz nu ma arunc cu capul inainte ci astept reduceri.

Janina
| Janina a răspuns:

Eu cumpar tot ce imi face cu ochiulwinking
ce imi place cumpar...nu conteaza ca dau pe un tricou 10 lei, daca imi place e ok, desi sunt constienta ca o sa il pot purta de maxin 3 ori;happy
haine de firma nu prea am, in schimb am genti... ce e drept sunt primitebatting eyelashes

mlm
| mlm a răspuns:

Nu ader la haine de firma, important este sa imi placa ceva ca imi cumpar, nu tin neaparat sa fie de firma, sincer nu am decit adidasi Nike, in rest nu detin nimic in garderoba de firma.

| JustMeFlory a răspuns:

D&G, Versace, Armani sunt firme fffff scumpe! tot vad fete si nu numai cu inscriptii ca cele de mai sus dar bineinteles sunt haine cotrafacute. cele originale sunt extrem de scumpe! kenvelo, mango, nike.astea sunt firmele mele preferate!happy

lolita
| lolita a răspuns:

Am marci de toate tipurile dar nu cu "marca" la vedere. Mi se pare de prost gust sa se vada marca cat casa pe o bluza. eu cumpar tot ce mi se pare dragut nu deoarece este cunoscuta marca.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Normal ca am o parere buna despre garderoba mea...doar eu imi aleg hainele care imi plac.Nu am kitschuri in garderoba(a se intelege d&g, armani, gucci contrafacute sau nu). In general cumpar hainele care imi plac... fara sa tin cont de marca... dar cand vine vorba sa imi iau ceva de calitate...nu ma prea uit la pret.
In general imi fac cumparaturile din mall-uri...deci am haine de la magazinele de pe acolo ( New Yorker, Sprider, Orsay, Forever18, Nike, Adidas, Kenvelo, Zara, Terranova, Aboriginal etc)

prfml
| prfml a răspuns:

Cand cumperi haine de firma in mare parte dai o gramada de bani pe nume, nu platesti numai materialul, croiala.

| CrucifiedCountess a răspuns:

In cazul meu, nu haina il face pe om.In concluzie nu posed imbracaminte de la firme multi-cunoscute. daca imi place ceva, nu trebuie neaparat sa fie de marca.

| borsec a răspuns:

Imi plac hainele de firma, si se vede diferenta intotdeauna de calitatea lor, prefer desingnerii romani Laura Olteanu si Irina Schrotter.

| anonim a răspuns:

Da.imi plac hainele de firma.insa si daca gasesc ceva dragut dar care sa nu fie de firma, cumpar. diferenta este ca cele de firma sunt de calitate.

| anonymus_1825 a răspuns:

Hainele sunt facute pentru a fi imbracate, sin nu pentru a te lauda cu ele. La pariu ca cine isi permite o haina de marca internatiunala, nu se va lauda. Pe cand orice cocalar si pitipoanca in strada se lauda cu haine D(ani) & G(abi), Abibas (si nu Adidas), etc. Hainele sunt facute sa te simti bine in ele, si sa iti reprezinte caracterul personalitate. NU sunt un lux, ci o necesitate. Asa ca nu vad rostul de a arunca banii pe haine exagerat de scumpe.

| iiirrriiisss a răspuns:

Am haine de la Armani, putine, insa originale. Imi plac f mult hainele de la urmatoarele branduri: Bershka, Zara, Pull & Bear, Free People, Kenvelo, Nike and Puma (ma refer la shoes). Asta nu inseamna ca daca vad o bluzita sau ceva care sa-mi placa. intr-un magazin care nu se numara printre cele mentionate, n-am sa-mi cumpar.

Răspuns utilizator avertizat
| ka2 a răspuns:

Pai ce vezi tu sunt fake-uri. Eu mi-am luat de ex din Italia blugi Armani si o camasa Armani. Modelul respectiv nu o sa-l vezi la manelistii respectivi, de care ai mentionat tuwinking. Asa ca trebuie sa iei in calcul si fals/original.

| Raluca_7548 a răspuns:

Daca e ceva ce-mi place.imi cumpar.am si de la adidas, nike, puma, kappahee hee. dar eu una nu cred ca haina il face pe omwinking.

| dodo93 a răspuns:

Nu folosesc haine de firma :-& mi se pare nasol sa dai cateva 100 lei pe o haina care are desenata pe piept o puma in loc sa dai 50 lei pe o bluza mult mai reusita, placuta si frumoasa dar cu alt fel de desene tongue eu ma imbrac rock&goth si sunt multumit \m/ happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma imbrac si din Mall-uri dar si din magazinele mici de prin oras, imi place sa ma plimb si sa gasesc cate ceva care imi place si daca e si ieftin... De obicei ma uit mai mult la material, la croiala si la pret, nu as da pe un tricou de bumbac 200 de lei de ex. si nici pe ceva care stiu ca as da mai ieftin... D&G, versace, armani sunt nume prea mari probabil pentru buzunarele mele big grin dar probabil daca as avea bani si mi-ar placea ceva as cumpara dar nu pentru firma...ci calitate (asta daca este).
Nu imi plac hainele pe care scrie mare numele mareee: NIKE sau mai stiu eu ce... mi se par de prost gust...
Degeaba ai haine de firma daca nu sti cum sa te imbraci sa si le asortezi, conteaza mult si atitudinea si modul cum porti hainele...deci nu lasati hainele sa va poarte pe voi happy

| letitblue a răspuns:

Da, sunt scumpe, am niste blugi GF, Pinko originale, dar tin, si chiar sunt de calitate. la fel si tricourile, majoritatea dintre tricourile mele sunt Tommy, si am multe care le am de multi ani si inca se mentin intr-o stare buna, si chiar le-am si purtat mult.
happy