Hmm. Părerea mea.
Ei bine, gayi mi se par nişte persoane absolut normale, absoulut la fel ca toţi ceilalţi.
Ce te doare pe tine cu cine şi-o trage vecinul?! Ei bine, pe mine nu mă doare deloc! Nu am nimic cu ei, e viaţa lor - cum eu. ştiu, că sunt hetero, ei ştiu că sunt gay - bravo lor! mai ales bravo pentru că unii au curajul să-şi exprime orientarea sexuală fără să le fie teamă de ce-o să creadă X sau Y sau chiar şi Z.
Sunt oameni absolut normali - unii-s mai deştepţi ca alţii şi probabil majoritatea sunt foarte competenţi, deci nu văd rostul aici a cuvântului "ură".
Eu niciodata nu am judecat oamenii cum arata, sau ce pereche isi aleg. Nu am absolut nimic cu ei, si daca as vedea pe strada 2 barbati, m-as comporta normal. Dc? pentru ca si ei sunt oameni, si au sentimente, nu cred ca e corect sa-i tratam urat doar pentru ca au alte "orientari"
Multa lume sunt prieteni cu un gay, doar prieteni, si eu as putea fi, dar daca-l prind ca se da la mine, dau draq toata prietenia si toata pacea si-l bat de-l gaseste dracii
Foarte, foarte ciudat...Nu pot intelege motivul pentru care s-ar cupla un barbat cu un barbat! Ca doar sunt atat de multe femei pe lume ...Singure! Chiar daca sunt scorpii, scroafe, vaci( scuzati limbajul) ele nu ar trebui sa fie singure!
Oricum, se spune ca atunci cand te indragostesti cu adevarat, iubesti sufletul si nu fizicul, deci ii inteleg pe barbatii indragostiti de barbati! Dar, va rog, inainte sa treceti la fapte, va rog, prima data incercati cu o femeie! Nu suntem chiar asa de rele...
Jeanny22!
Eu nu am nicio problema cu cei care sunt gay. Ma deranjeaza doar cei care se prefac ca le plac fetele pentru ca le e frica de reactia celorlalti. Asta este esti gay...tot gaura e si aia...no offence
GEORGEL2012 întreabă: