Nu sunt prea încântată dar până la urmă e libertatea lor. expunerea ostentativă mă deranjează dar asta e valabilă și pentru cuplurile hetero. pe stradă trebuie să ai decență, indiferent din ce sexe e format cuplul
Sunt puțin mai deosebiți, dar nu am nicio problemă cu ei.
Afecțiunea asta publică e ceva ce mă enervează în general, fie că cineva e gay sau nu. Adică ok, ținut de mână, dar mai mult nu.
Imi pare perfect ok, nu vad mare diferenta între cuplurile gay si hetro. As prefera sa nu ii vad pe nicicare lingadu-se pe strada.
"eu inteleg, sa se iubeasca si sa se ce vor ei la ei acasa, dar pe strada?"
Serios?
Ai vazut persoane gay care se sarutau pe strada? Eu sincer n-am vazut...
Stii ce am vazut?
Cupluri straight care mai mai se si dezbracau la colt de bloc, in autobuz, sau pe strada...
Moralitatea se aplica tuturor, nu numai minoritatii.
La noi nu se vede asa ceva. Gayi de la noi au inteles ca Romania nu e pregatita pentru o deschidere de genul asta.
Buna! Nu am o parere anume despre termenul gay in sine cum nici despre ceu ce se declara gay. Intr-adevăr am o problema cu cuplurile gay ce se manifesta pe strada sărutându-se etc. Dar aceeași problema o am si cu cuplurile heterosexuale care fac același lucru. Un pupic nu m-ar deranja însă, săruturile lungi zgomotoase ce arată a preludiu consider ca trebuie sa rămână între 4 pereți acasa. Face parte din respectul fiecărui cuplu pentru relația sa. Si sinceră sa fiu. gay cupluri nu prea am vazut cat am vazut cupluri hetero.
Aceeasi parere pe care o am fata de cuplurile obisnuite, absolut adorabil ca va iubiti, dar totusi sunteti in public, sunt lucruri care mai bine se tin in privat, tinutul de mana e perfect ok, un sarut micut ceva, dar nici pana in stadiul in care se ling oamenii in fata ta
Sunt de parere ca toti suntem oameni si suntem la fel. Cum si cuplurile straight se pot saruta sau tine de mana, asa si cuplurile gay pot. Nu e nimic iesit din comun.
monicaaa17 întreabă: