Daca ar fi sa imi aleg as prefera sa ma fi nascut in timpul generatiei de ieri. E incredibil ce imi povestesc parintii. Ei traiau, iubeau si parca si respirau alt aer.Se bateau, se impacau, se pupau si a doua zi o luau de la capat.Desi libertatea lor era limitata de sistem au invatat multe despre viata in comparitie cu pustii din ziua de azi care cred ca viata e asa cum pare online. Ei avea putin si erau fericiti.Noi,avem totul si ne plangem ca avem putin
Sincer eu regret ca in momentul de fata generatia de azi... se bazeaza foarte mult de anturaj. de ex eu m-am apucat de fumat ca sa fiu in pas cu grupul meu de prieteni, iar acum regret numai ca acum am 15 ani si pot sa zic ca am avut o copilarie fericita pana pe la 13 ani pana cand m-am schimbat ca m-am lassat dusa de val...
in fine si mama si tata au facut prostii si mi se pare foarte comic ce imi spun ei...
si as vrea sa traiesc macar o zi in vremurile acelea sa simt sentimentul acela de bucurie enorma in fiecare zi. nu monotonie cum e acum
Nu cred ca le putem compara, ce-i clar e ca generatia de "ieri" a fost cea mai buna.
As fi vrut sa ma fi nascut prin anii '50, dar nu in Romania...prin USA ca sa prind generatia flower-power.
Dar daca nu s-a intamplat.degeaba sper ca sper deagaba.
Pff ...melodia spune exact ce simt :
http://www.youtube.com/watch?v=CMTHLJE0oXQ