| boom13girl a întrebat:

Ce parere aveti despre genu` rapp? Eu una iubesc genu`. Cine asculta.respecct! ascultati nu ca sa fiti rapperi...trebuie sa simtiti muzicalove struck

3 răspunsuri:
| Chillcs a răspuns:

Pai, in ultimii 4 ani sa zic, a fost explozie de melodii, albume si rapperi. Toate la un nivel, zic eu, deloc atins pana acum in Romania. E adevarat, sunt si multi care au scazut, dar marea majoritate s-au ridicat foarte bine.
Cei de la Okapi m-au dezamagit mult in ultima perioada. Si zic Okapi fiindca toti s-au comercializat foarte mult si e pacat de ei fiindca faceau muzica buna. CTC in ultimii 3 ani au fost buni. Si sa nu uit de albumul "Dragoste sau frica" a celor de la Haarp Cord, care, cred ca a fost cel mai ascultat album in anul in care a aparut. Nimeni altu' a cam scartait pe ultimul album. Si am mai ascultat; Dragonu' care este blamat fiindca nu mai face "glume de toxicoman". Chimie care mie m-i se pare as. Kazi Ploae, care e greu de inteles ce are in cap. Si desigur, multi altii. Dar cam asta e concluzia: in ultimii 4 ani. rap-ul din Romania s-a ridicat foarte mult.

| Ebsghjs a răspuns:

Ascult mai mult rapp romanesc. Da, si mie imi place rapp-ul. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o rusine...se vede ca nu intelegi genu' rap...si apropo se scrie rap nu rapp, nu te lua dupa toti prostii pe internet. straight face