| night_crawler a întrebat:

Ce parere aveti despre gigi becali? astept pareri pro si contra...laughing

Răspuns Câştigător
| asya a răspuns:

Toti il fac taran, analfabet...etc,insa le-ar placea si lor sa fie si asa daca ar avea atatia bani!
Parerea mea este ca totusi nu a fost asa prost din moment ce a facut atati bani...Normal ar trebui sa stea in banca lui ca toti miliardarii in euro din romania, insa el se afiseaza mai ales din cauza fotbalului in fata camerelor!

11 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

De ce astepti doar pareri pro sau contra? Daca ti-as spune ca e un cioban cu gura mare care incearca sa ne faca sa credem ca-l iubeste pe Dumnezeu mai mult decat iubeste banii, ar fi pro sau contra?

| Ana a răspuns:

Beeeecali big grin
pro. cine a ajutat atatia oameni cat becali.nimeni
asa ca numai fiti raiwinking

| -=AleCS=- a răspuns:

PRO! e unu cioban ratat dar priviti partea buna :X... o face pe steaua de cacao laughing)

| sTeFaN. a răspuns:

Contra.Nu comentez parerea.

| Gexu a răspuns:

Ca de obicei pareri contra pentru oamenii cu suflet mare. Voi sunteti necredinciosi. dinamovisti. etc de aceea nu il iubiti pe gigi becali.pro gigi

| dadaaaaa a răspuns:

Contraaaaa...este un cretin

parerea meah

| metonst54 a răspuns:

Pro, fara oameni ca el nu ar mai fi cronica carcotasilor... mai hahalelelor ce aveti voi cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa-mi strici ziua?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit comentariile de mai sus si am observat ca toti il critica pe becali... daca becali este asa "detestat" de romani atunci cum a ajuns europarlamentar?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt pro! Imi plac gesurile dumnealuilaughing ma enerveaza uneori dar imi trecelaughing

| alexandru_3595 a răspuns:

Omu asta e destept doar e bogat are afaceri e europarlamentar, doar ca se face ca prostut ca sa apara la televizor.sa recunoastem am vrea sa fim in locul lui sa avem bani lui