| HinnaBunneh a întrebat:

Ce parere aveti despre Horoscop?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu cred in el, adica nu sunt obsedata ca daca intr-o zi imi zice ca o sa am ghinion stau stresata toata ziua. E interesant cum de obicei caracteristicile unei zodii coincid cu detinatorul eilaughing [zodia scorpion cu scorpionul etc.], si cum in unele zile chair te reprezinta chiar si printr-un singur lucruhee hee.

| TabooR a răspuns:

Toti vor sa scoata bani din ceva big grin deci au exagerat cu horoscopul mult prea mult

| Blondamea a răspuns:

Mah nu stiu eu cred ca asa ceva e pierdere de vreme pentru ca eu nu cred in el nu tin cont de stele sau de alte chestii de genu asta nu...eu cred ca norocul ti'l faci cu mana tha

| denisacosmina98 a răspuns:

Cred că este o mare prostie, nu cred deloc în el.

| Psihiatra a răspuns:

E o chestie ciudata.Tot timpul nimeresc ceea ce mi se va intampla intr-o zi.Chiar si descrierea varsatorului ma caracterizeaza intrutotul.

| mistakeofyourlife a răspuns:

Nu stiu exact. De cele mai multe ori nu are legatura deloc cu ce mi se intampla mie in viata de zi cu zi, dar sunt si unele dati in care gasesc in horoscop idealuri pe care le am si eu sau calitati. happy Nu cred ca trebuie sa devii dependenta de el sau sa crezi orbeste ce spune. stii cum se spune trebuie sa existe o masura in toate.

| darkmitza a răspuns:

La ProTV Nety ii face prognoza meteo lui Busu'laughing

| TwEEty_9286 a răspuns:

Pai horoscopul mie se cam pare o tampenie, insa este cam ciudat ca in general se intampla cum zic aialaughing

| emma_5969 a răspuns:

Poi.nu cred in el dar cate o data se mai intampla si ce zic aiahee hee