| NebunaDupaRobert a întrebat:

Ce parere aveti despre inna? cel mai bun rasp dau fundoi +vot.

Răspuns Câştigător
| ριтιкα a răspuns:

Inna laughing Eu sincera sa fiu nu am o impresie prea buna avand in vedere ce am aflat despre ea : Ea canta in engleza dar nu stie nici macar o boaba din aceasta limba, ii scrie compozitorul litera cu litera cum se citeste ca sa poata canta. Si nu este naturala, Se da cu o tona de machiaje, si din cate stiu eu, are silicoane laughing! Scuze pentru ca am criticat-o, dar pe mine chiar ma enerveaza Ina, Adica daca nu stie Engleza, de ce mai canta in limba asta? laughing ( numai ea poate sti )!

4 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Mi-e imi place Inna:d

| frumusik96 a răspuns:

O iubesc. Este o femeie frumoasa si canta superb. Ea are succes si pe mine ma bucura acest lucru deoarece sunt o mare fana. Este admirata de multi pentru ca a ajuns foarte cunoscuta si sper ca va ajunge si mai cunoscuta. Insa ea se muta la Paris pentru o vreme si mie imi pare foarte rau.

| AmNNNeZ1k a răspuns:

Inna are niste melodii superbe ce-i drept.Multi spun ca nu canta live bine dar eu nu cred ca e chiar asa de grav.Cu un antrenament bun si cu cat mai multe piese bune poate castiga extrem de multi fani,mai multi decat acum si o recunoastere internationala mare. Voce cred eu ca are, frumoasa este, munceste si ne face reputatie.Asta e parerea mea despre ea, in general parerea mea e buna despre Inna dar ii doresc cat mai mult succes si antrenament.

| dianacoolforever a răspuns:

pai una buna nu sunt fan infocat da i-mi place

Întrebări similare