| CristinaPaula a întrebat:

Ce parere aveti despre introducerea uniformelor in scoala? Pro sau contra? Si de ce? Va rog am nevoie urgent. Vot si funda big grin

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

Contra.
Fiecare are dreptul la liberă exprimare şi propriul stil. Noi avem uniforme şi niciun elev nu e de acord, deşi majoritatea nu au şi argumente, pur şi simplu nu vor.
Mi se pare normal să laşi o persoană să-ţi arate cam cum e felul ei prin aspect în primul rând, că ăsta e primul lucru pe care să-l observi. Şi prin "fără uniforme" nu mă refer că putem să venim cu fuste scurte de ni se văd chiloţii sau în pantaloni scurţi de zici că-s boxeri, cu maieuri de lasă totul la vedere or smth. Ah, şi no way, fără sclipirici şi paiete şi roz sau alte căcaturi.
happy
Nasol că ţi-am făcut tema, anw.

9 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! Ai nevoie urgent, deci bănuiesc că este pentru temă.Tu nu ştii dacă eşti pro sau contra uniformelor? Trebuie să gândească altcineva în locul tău?

Eu sunt şi pro şi contra.Contra pentru că sunt oribile, dar pro pentru că într-un fel elevii nu sunt judecaţi după îmbrăcăminte şi nu se fac diferenţe.

| CristinaPaula explică (pentru Rockart):

Poti sa stai linistit/linistita. Stiu sa gandesc si singura, doar ca am de facut un studiu de caz si am vrut sa aflu parerea mai multor persoane.

| odorash a răspuns:

Sunt contra! Pentru ca am un stil al meu aparte (unul mai sportiv ))
Niciodata nu ma vad in rochie alb-negru :d e de-a dreptul banal big grin

| EvellineDub a răspuns:

CONTRA.
Nu sunt de acord,deoarece fiecare are stilul sau propriu, si ideea de a fii toti elevii in aceleasi haine, in fiecare zii nu prea imi surade + banii pentru acestea. Mi se pare foarte banal

| Deniise a răspuns:

Sincer sunt si pro si contra.
pro pentru ca acum sunt in belgia si fac scoala aici si uneori imi este dor de banala mea uniforma din Romania gandindu'ma ca niciodata nu voi mai avea ocazia sa o port...
...si contra pentru ca stilul de a te imbraca este unic si sunt convinsa ca este si total diferit fata de uniforma!

| KimY a răspuns:

Prhiro pentru ca asa nu mai vine nici una ca de pe centuralaughing.
Contra-> uneori e bine sa fim noi, stilul nostru!

P.s: Si eu am uniforma...si e chiar draguta!

| PotHed a răspuns:

Salut

CONTRA
Fiecare avem stilul propriu si o modalitate de a ne il exprima este prin felul in care alegem sa ne imbracam. Si in liceul meu s-a cerut obligatoriu uniforma si toata incearcarea asta jalnica de a ne pune pe toti la acelasi punct, duce la Ceausescu cu (virgula) comunismul lui.

| Manticore a răspuns:

E bine pentru ca este si o instutie. Cum arata si politisti sau medici si etc. Un lucuru bun ar fi ca si profesori sa aiba uniforma. O singura problema ar fi bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie urgent de rezolvarea temei worried?

Întrebări similare