| Anna98Anna a întrebat:

Ce parere aveti despre Jay Sean? Mie imi place.

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Imi plac melodiile si mai ales clipurile. :X
ai gusturi bune!:X

| OanaG a răspuns:

E super bun tipu`, imi plac aproape toate melodiile sale love struck

Are o voce sup[er, si e unu` la treaba lui, nu prea intra in scandaluri :X

| kiss1 a răspuns:

Buna'
Jay Sean[2][3] (pe numele său adevărat Kamaljit Singh Jhooti, născut pe 26 martie 1979 în Londra),[1][4] este un cântăreţ britanico-asiatic de pop şi R&B. Numele de scenă provine de la apelativul dat de familie în perioada copilăriei (Shaan) şi de la iniţiala numelui său de MC (MC Nicky J).[5] A lansat până în prezent două materiale discografice, Me Against Myself (2004) şi My Own Way (2008), de pe care au fost promovate şapte discuri single. Interpretul a lansat ediţia de colecţie My Own Way Deluxe Edition în Regatul Unit pe 16 februarie 2009, primul extras pe single fiind „Tonight". Cântăreţul pregăteşte o lansare pe piaţa americană a albumului All or Nothing, programată pe 13 octombrie 2009, primul cântec promovat fiind „Down". Sean deţine o casă de discuri proprie, intitulată Jayded Records, înfiinţată după rezilierea contractului cu Virgin Records în 2006. A câştigat şapte premii UK Asian Music Awards şi a primit două nominalizări la MOBO Awards. Un cintaret de nota 10.

| PinkY a răspuns:

E adorabil :X Si are si o super voce.

| d33a a răspuns:

Si mie happy mai ales melodia "Ride it" love struck

| ♥ Sorina a răspuns:

E cantaretul meu preferat love strucklove struck Iubesc melodia "Do you remember".
:]

| Missin`you` a răspuns:

Frumosbatting eyelashes:-x]
totul day dreaming
melodiile..."ride it"winking`"Down"winking Staylove struck]happy
e superbhappy