| DeeaTamas a întrebat:

Ce părere aveți despre jihadism?

4 răspunsuri:
| pufulescu0o a răspuns:

Din cate stiu eu este creatia serviciilor secrete americane pentru a destabiliza zona tarilor arabe. Sau poate a serviciilor israeliene.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca-i doar o alta religie din lumea asta, alaturi de alte 4000, care nu ma afecteaza si nici intereseaza.
Traiesc intr-o tara cu toate natiile pamantului si toate religiile lor, dar nu m-a impresionat, atras, tentat sau impus nici una in religia lor. Fiecare isi vedea acasa de propria-i credinta si religie si este liber sa-si aleaga in ce, sau in cine crede.

"There are nearly 4, 000 recognised faiths around the globe. However, almost 75 percent of the people follow one of the five main faiths which include Buddhism, Hinduism, Christianity, Judaism, and Islam".

| ValentinMihai78 a răspuns:

Jihad este un termen arab, care semnifică războiul sfânt al musulmanilor.
Părerea, este una foarte proastă, dar fiecare religie a avut la un moment dat un război sfânt.
Inclusiv, celebrii templieri, la origine au fost o armată creată de Papă pentru cucerirea "teritoriilor sfinte", care fuseseră deja ocupate de musulmani.

| MarianWLF a răspuns:

Razboi sfant, vor sa aduca religia lor in toata lumea, dar este o exagerare, in conceptia lor scopul scuza mijloacele, nu ii intereseaza cati oameni omoara atata timp cat au scuza ca raspandesc islamul, islam pe pita, fie ca vrei, fie ca nu, esti obligat sa accepti, fanatism la cel mai inalt nivel, care face victime pana in ziua de azi din pacate, ei cred ca Allah ii va recompensa daca impusca necredinciosi in numele lui.

Întrebări similare