E dragut, intr'adevar. Imi place cum canta intr'adevar. Lasand la o parte faptul ca inca are vocea cam prea subtire, nu vi se pare? Are noroc ca arata bine, e dragut, si e promovat de Usher... dar e foarte penibil! Cum sa te duci sa'i ceri prietenia Rihannei? Copilu' ala e tampit? Inteleg ca se viseaza casatorit cu Selena Gomez, dar de aici pana la Rihanna mai e mult... Copile, maturizeaza'te!
Take care
Promovat de Usher, acum el catiga o groaza de bani de pe urma lui pentru ca toate fetitele sunt indragostie de el, nicidecum de muzica lui. Nu cred ca e talentat, doar da bine pe sticla la fel ca multe alte vedete. Crede-ma ca daca ar fi fost un urat care sa-i cante melodiile, nici nu aparea la tv. Deci, aspectul fizic il face sa aiba asa mult succes. Ca voce nici macar nu are!
Eeeeeeeeeeee ffffffffffoooooooooooaaaaarrrrteeeeeee dragut :*:*:* si canta bineee
Ii preferatu` meu Il ador. ii asa de dulce [ are un zambet ] si canta superb. mie imi place foarte mult
Poponar... si nu ma refer la inclinatiile sexuale. E o tarfa masculina, o tarfa in muzica.
Doamneee! Il ador pe tipul asta
Imi vine sa sparg ecranu cand ma uit la poze cu el. e prea !
VAII DOAMNE.toate fetele il vad doar pe justin bieber ...zau asa. are voce bunisoara dar de cand a devenit vedeta toate is pe el. Daca nu era presupun ca trecea lumea pe langa el ca pe langa gutza in America.
E foarte frumosssss:X sh canta... bine:X:X:X: uni. baieti spun ca are voce de gay... dar nu-i adev. :X:X:X au ciuda pe el. :X e adorabil justin:X
Il detest e cel mai bou om din lume cel mai gay si cel mai prost il detest la fel cum ii detest pe manelisti
Si mie imi place :http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8 asta este videoclipul meu preferat
That boy is sooooo sweet. i luv his hair, his eyes, his lips, his voice, his clothes:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:::::::*:*:*
Extrem de dragut :X:X:X:X:X:X... Zambetu lui la fel! iar cum canta!:X:X:X: nu mai am cuvinte!
misauratcuviata întreabă: