90% din fete sunt inebunite dupa frumusetea lui. Mie una imi place doar vocea lui nu tin cont de frumusete se zic multe chesti despre el, imi plac undele melodia alea lui in rest nu prea funda?
@teuta1999 cum a zis si @7h30 fiecare are o parere diferita despre un artist nu inseamna ca daca iti place tie, trebuie sa ne placa si noua. Si in al 2-lea rand de cand iti permiti tu sa ne zici noua "jet"? vezi cum vorbesti, ca nu esti tu stapana lumii sa ne jignesti pe noi da? Asa ca ai grija. Te-ai uitat vreodata la utilizatorii suspendati? unul a fost suspendat pentru ca a zis "mars" mars pe aproape cu jet deci atentie la cum vorbesti sa nu te trezesti cu contul banat.
Fetițo, ai probleme la bibilică. Dacă tot n-ai ce face, du-te și masturbează-te cu poza lui Bieber în față, lasă întrebările stupide.
Tu îți dai seama că te contrazici singură, nu?
Prima dată ai spus "Ce părere aveți despre Justin Bieber?", apoi ai spus "Dacă vreți să îl jigniți jet de pe întrebarea mea". Păi iartă-mă, dar nu înțeleg. Părerile pot fi de bine sau de rău, poate cineva are altă părere decât tine, doar asta ne-ai cerut, să ne spunem părerea. Dacă vroiai altceva, trebuia să formulezi așa "Părerea voastră despre Justin Bieber este una bună sau una proastă?" Dar e grea logica asta, nu? Gândiți mă și voi înainte să vă apucați să postați întrebări stupide pe aici, e așa greu?
Bun, revenind. Nu am nimic cu Justin Bieber al tău, mă enervează la culme doar fanii lui obsedați. El e un artist ca oricare altul, comercial, cu muzică de 2 lei făcută pe calculator. Sunt mii de artiști de acest gen, nu numai Justin Bieber este așa. Deci nu am nimic cu el. Doar cu fanii lui care cred că orice artist în afară de el este prost și nasol și altele. Oamenii ăștia mi se par atât de limitați mintal încât mă mir cum de pot să folosească calculatorul.
Dă-mi stupid, nu îmi pasă, dar asta e părerea mea, și mulți sunt de acord cu mine. Dar cine mai stă să aprecieze ceva de calitate când sunt atâția maimuțoi de cântăreți pe toate drumurile?
Mă rog, nu cred că poți înțelege ce vreau eu să spun, atâta timp cât nu poți să înțelegi ce înseamnă să îți spui părerea. Asta e.
Baftă
Eu cred ca la aceasta intrebare nu vei acorda nimanui fundita pentru ca ai pus o intrebare jignitoare pentru oamenii care nu-l simpatizeaza pe justin bieber.nu spun ca altii ca intrebarea asta e stupida sau altceva pentru ca unii oamei spun"da imi place", dar gandeste-te la cei carora nu le place nu iti permiti tu sa ii jignesti in felul asta.Ai grija la ce intrebari mai pui pentru ca unii oameni s-ar putea sa-ti intoarca jignirea si sigur nu ti-ar conveni.Sa stii ca mie nu-mi place de justin bieber...si ce daca nu-mi place>? e problema mea daca vreau sa raspund la intrebarea ta "justin bieber e fraier" da asta nu inseamna ca nu am voie sa spun. daca asta cred eu despre el doar n-ai vrea sa-i spun "cel mai bun cantaret" sau alte tampenii...Deci incearca sa te gandesti si la altii inainte sa pui o intrebare(pe altii chiar ii afecteaza jignirea).
Okk. Sunt perfect de acord cu " 7h30 ".
Eu am o parere proasta despre el si am de zis ceva.
Nu iti dadeam nici un raspuns la intrebarea asta, dar, pentru ca te-ai apucat sa vorbesti cu " jet " iti oi raspunde cam cu aceeasi moneda
Justin Bieber, hmmm. am fost si eu fanaa, dar nu disperata.
@7h30 are perfecta dreptate in legatura cu afirmatia "Dar cine mai stă să aprecieze ceva de calitate când sunt atâția maimuțoi de cântăreți pe toate drumurile?".
Okk, canta frumos tipuu, dar cum ziceau si altii : are freza de gay , acum am observat si eu .
Si chiar am citit un raspuns la o intrebare gen a ta, zicea ca o fata ceva in gen : " Nu observati ca in toate melodiile lui se afla : ohhh, ahh, etc ? ".
E un copil de 16 ani care a ajuns vedeta prin Usher .
Si acum el se crede buricul pamantului si sa vina la noi in Romania
Ce n'as da sa-l vad in Romania , sa-l vezi cum ajunge el mandru aici si cand colo se lipesc doar copilele de 10 ani de el
In finne, Mi-am zis parerea
Da-mi stupid, iaca, tu ai pus intrebarea : Ce parere aveti despre JB?, Am raspuns Mi-am zis parerea