Jignire pentru muzica din zilele de astăzi.
Un puşti care este ascultat numai de fetiţe cu vârste între 8-12 ani care nu pot percepe alte sunete înafară de "Baby, Bayby, oohhhh".
Un puşti care are "fani" numa' din cauza frezei lui.
Talent = 0
Voce = 0
Farmec = 0
N-are nimic special.
Ca mai toţi cântăreţii care apar mai nou, peste noapte.
Eu una nu am nimic cu el chiar daca numi plc muzica sa fiecare eeste liber sa asculte ce vrea, dar nici nu pot sa zic ca nu arata destul de bine.pa pa*
Justin este un adolescent foarte talentat si a reusit sa ajunga in top in foarte putin timp.
Din punctul meu de vedere, oamenii care il insulta si il jignesc sunt gelosi de faptul ca este asa dragut si talentat
Sincera sa fiu, eu nu ma ascund ca sunt o mare fana de-al lui
Deci, daca cineva l-ar insulta eu una a-si fi in stare sa-i i-au apararea
Te rooog... Am nevoie de fundita
Trasnil-ar Dumnezau
Nu-mi place cum canta, si nu stiu de ce se face atata caz pe seama lui.
E cel ma dragOtz baiat care l-am vazut`!Cinta super cool, si felul de a se imbraca imi place foarte mult.Freza noua e super tare!
Imi place ca este glumetz, si lucrul asta la afirmat si Selena Gomez!
E super baiatul`!
Justin Bieber e un copil care, din punctul meu de vedere nu are ce cauta in primii 100 000 ''cei mai buni cantareti din lume''.
Eu consider ca e un copil alintat care crede ca i se cuvine orice doar pentru ca e mega faimos din cauza sunetelor pe care el le numeste cantece.
Fetele il plac si ii vor id-ul de mess numai pentru cum arata, si pentru ca scoate sunetele acelea pe scena ca sa le faca sa se indragosteasca de el.
Numai fetele cu capul pe umeri nu-i asculta muzica si nu sunt deloc interesate de el.
Cum a zis si HugeLOL, e un cantaret care apare peste noapte si care, imi pare rau, nu e nimic de capul lui.
A ajuns in industria muzicala ca o fantoma, si pentru mine va ramane o fantoma.
Mie imi place foarte mult de el. Mi se pare ca are o voce superba si un stil unic. Astfel de artisti ca el, care au o gramada de fane, care au o voce atat de buna incat sa cucereasca atatea fete.
Si apoi atatea melodii in topuri, Baby si Somebody to Love in top 10 cele mai ascultate piese in 2010 mi se pare super.
Si pe mine nu ma intereseaza ce cred ceilalti despre mine pentru ca imi place de el, fiecare cu vedetele lui preferate.
Si oameni care au raspuns aici: nu e gay si are talent
Andrei67y5 întreabă: