| Măriucaaaaaaa a întrebat:

Ce parere aveti despre justin bieber? eu IL URASC! cine e de aceeashi parere cu mine? cat mai multe raspunsuriwinkingargumentatsi alegereahappy

Răspuns Câştigător
| Buuff a răspuns:

Pai justie bieber e ratat raaaaaaau. arata ca un gay el are impresia ca toata lumea il iubeste dar de fapt e prost de puteeee si toate proastele de fete il vad sexy da el e **** rau big grin sa fim serios nici n-are mare voce...e cam handikcapat urat afemeiat gay prost netalentat (il urasc extrem de mult big grin)veziwinking

8 răspunsuri:
| TSO7 a răspuns:

Nu stiu care e faza cu Justin Bieber asta. Uni sunt innebuniti dupa el iar altii il urasc cu multa ardoare.
Personal nu am nimic cu el, inca chiar cred ca are voce si poate ajunge un mare star, dar pe cealalta parte nici nu il simpatizez.

| Sweet111 a răspuns:

Si eu la fel...
A frint inima la zeci de mii de proaste.
Si numai da de pozor muzica buna!
E timpit si chiar nu vad nimic bun in el. tongue
Altii spun ca e si gay big grin

| mAtaaIsAPiTziFrOmDaaClubb a răspuns:

Pai nu-mi plac cantecele pe care le canta...zic eu ca are voce asemanatoare unei fetetonguesi arata a gay dar nici nu mai vreau sa vb despre elhappy
nu ca il urasc, pur si simplu nu-mi place si atat!

| Măriucaaaaaaa explică:

Bv asa va vreauwinkingce oameni tampiti aia care il plac! are voce de fata, e uraaaat! canta suuuper oribil are melodii najpa e gay arata ca o fata...etc etc etc

| Tasya05 a răspuns:

Stii nu ma intereseaza daca tu i urastii. Asta e.
Eu nu il urasc deoarece are talent, arata superb si melodiile lui sunt minunate. A auzit vreunul dintre voi de melodia Pray? Cred ca nu. Dar voi nu avetii inima. Voi spunetii,,Il urasc'' doar pentru ca toate fetele sunt,, innebunite '' dupa el si pentru ca spunetii ca arata ca un,, gay'' dar pun pariu ca niciunul dintre voi nu a incercat sa inteleaga mesajele pe care le transmite prin melodiile lui.Dar in fne romanii sunt mai mult cu manelele si rockul
Si proasta esti tu, nu fanii lui Bieber! Esti penibila, proasta, idioata etc. vrei sa continui?
Daca nu are talent de ce A CASTIGAT 4 PREMII LA AMERICAN AWARDS MUSIC?
De ce a castigat titlul de,, Artistul Anului''?
De ce are MILIARDE de fanii in toata lumea?
etc...
IMi potii explica asta?
Tu chiar crezi ca rezolvii ceva daca spui ca il urastii?
In fine eu tot il iubesc pe Justin si tu tot proasta ramai. pa!

| Alexa_7965 a răspuns:

Si eu cred la fel!

| andreyyi a răspuns:

Eu il urasc pentru ca e gey si e increzut si fitos

| Asdtt a răspuns:

Şi ce rezolvi prin a-l iubi? Un fan nu poate iubi un idol, oricât de mult ar vrea. Iar dacă se întâmplă, acest sentiment se va transforma în ură datorită faptului că tu aştepţi ceva de el, şi anume afecţiune. Cred că eşti conştientă de asta. Cât despre Justin, ştiu că a plagiat unele melodii. Cât despre fani, gusturile nu se discută.
@yloveyoujustinbieber: Care-i problema ta dacă poporul român ascultă manele sau rock? Manelele sunt o formă de muzică lălăită prin care se exprimă dragostea unui om faţă de persoana iubită într-un mod dezgustător. Iar prin rock...ehe, se transmit multe. Spun asta pentru că am ascultat ani întregi rock aparţinând tuturor ramurilor, iar acum mi-am îndreptat atenţia spre si-rock (rock japonez) şi ca-pop(pop coreean).

Întrebări similare